17. veebruar 2014

Laupäeval: VI Reval Cup & Tallinna lahtised MV. Sissepääs tasuta!

VI Reval Cup ja Tallinna lahtised meistrivõistlused toimuvad eelseisval laupäeval, 12. aprillil Spordiklubis Reval–Sport.

Võistluste algus 12. aprill kell 14.00.
Võistluspaik: Spordiklubi Reval-Sport, aadress Aia 20, Tallinna kesklinn.

39 sportlast on võistlema asumas sel laupäeval kuuendatel Reval Cup võistlutel. Esindatud on kulturism, klassikaline kulturism, bodyfitness, meeste physique ja bikiini fitness.

Võistlus on heaks hüppelavaks neile, kes soovivad kunagi osaleda Eesti meistri- või karikavõistlustel. Selle võistluste parimatel avanebki võimalus osaleda aprillis Eesti kevadistel karikavõistlustel.

Kõikide pealtvaatajate vahel loositakse välja Reval-Spordi 30 päevane priipääse ja auhindu Fitshopilt. Pealtvaatajatele on üritus tasuta!

Tutvu võistlejatega: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38355-vi-reval-cup-2014-39-voistlejat-registreerunud-koigile-osalejatele-auhinnad-olimpilt/?p=393592]VI Reval Cup ja Tallinna lahtised meistrivõistlused[/url]

Võistluste korraldaja

Võistluste korraldaja on Spordiklubi Reval–Sport koostöös Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liiduga.

Võistlusi toetavad: [url=http://www.tallinn.ee]Tallinna linn[/url], [url=http://www.ifbb.ee]EKFL[/url], [url=http://www.revalsport.ee]Reval–Sport[/url], [url=http://www.fitness.ee]Fitness.ee[/url], [url=http://fitshop.fitness.ee]Fitshop.ee[/url].

Võistlejatele

Võistlejate eelregistreerimine on lõppenud

Võistlejate registreerimine ja kaalumine toimub 10.00 — 11.00 võistluspaigas.
Võistluste algus 12. aprill kell 14.00.

Osavõtu kategooriad

1. Noored kulturism (sünniaasta 1996 ja hiljem) 2 kategooriat (algajad – kes ei ole varem võistlenud ja edasijõudnud, kes on vähemalt 2 korral varem võistlenud)
2. Juuniorid kulturism (sünniaasta 1991 -1995) 2 kategooriat (algajad – kes ei ole varem võistlenud ja edasijõudnud, kes on vähemalt 2 korral varem võistlenud)
3. Juuniorid mehed physique kategooria ( sünniaasta 1991 või hiljem sündinud 1 avatud kategooria)
4. Mehed physique 2 kategooriat (sünniaasta 1990 ja varem algajad – kes ei ole varem võistlenud ja edasijõudnud, kes on vähemalt 2 korral varem võistelnud)
5. Mehed kulturism (sünniaasta 1990 ja varem) 2 kategooriat (algajad – kes ei ole varem võistlenud ja edasijõudnud, kes on vähemalt 2 korral varem võistlenud)
6. Mehed klassikaline kulturism (sünniaasta 1990 ja varem): 2 kategooriat (algajad – kes ei ole varem võistlenud ja edasijõudnud, kes on vähemalt 2 korral varem võistlenud)
7. Juuniorid neiud bodyfitness (sünniaasta 1991 ja varem sünd 1 avatud kategooria)
8. Juuniorid neiud bikiini fitness 2 kategooriat (algajad, kes ei ole varem võistlenud ja edasiõjudnud, kes on vähemalt 2 korral võistlenud)
9. Naised bikiini fitness 2 avatud kategooriat (algajad, kes ei ole varem võistelnud ja edasijõudnud, kes on vähemalt 2 korral võistlenud)
10. Naised bodyfitness. (sünniaasta 1990 ja varem sünd.) 2 kategooriat (algajad – kes ei ole varem võistlenud ja edasijõudnud, kes on vähemalt 2 korral varem võistlenud)

[pilt=10116]Absoluutarvestuse parimad selgitatakse järgmistes kategooriates:
* Noorte ja juunioride kulturismi absoluutne võitja (osalevad noorte ja juunioride kategooriate võitjad).
* Bikiini fitnessi absoluutne võitja (osalevad juunioride ja naiste kategooriate võitjad).
* Mehed kulturism absoluutne võitja (osalevad klassikalise kulturismi ja kulturismikateoorgiate võitjad).
* Meeste physique absoluutkategooria (osalevad juunioride ja meeste kategooriate võitjad).

NB! Sõltuvalt pikkusest on klassikalise kulturismi maksimumkaaluks:
kuni 168cm: pikkus (cm) miinus 100 pluss 1
168,1 kuni 171cm: pikkus (cm) miinus 100 pluss 2
171,1 kuni 175cm: pikkus (cm) miinus 100 pluss 4
175,1 kuni 180cm: pikkus (cm) miinus 100 pluss 6
180,1 kuni 190cm: pikkus (cm) miinus 100 pluss 8
190,1 kuni 198cm: pikkus (cm) miinus 100 pluss 9
üle 198cm: pikkus (cm) miinus 100 pluss 10
Võistlejate vähesusel võidakse kategooriad viia kokku vastavalt vajadusele. Võistlejate rohkusel ei ole välistatud lisakategooriate tegemine.

Võistlusmäärused

* Võistlused korraldatakse ametlike IFBB määruste kohaselt.
* Round 1- vabakavad; Round 2 – proportsioonide võrdlev hindamine, kohustuslikud poosid ja posedown.
* Bodyfitnessis ja bikiini fitnessis – T-walk (mannekeeni kõnd lavale).
* Vabakava pikkus on kulturismis 1 minut.
* Peakohtunikul on õigus eemaldada võistlustelt tasemele mittevastavad sportlased.
* Kohtunike korraldusi mittetäitev sportlane diskvalifitseeritakse ja annulleeritakse ka tema võistlustulemus.

Dopingukontroll

Kõik võistlejad, peavad arvestama võimalusega, et vajadusel võidakse neid kutsuda dopingukontrolli. Dopigukontrolli minevate sportlaste selgitamiseks kasutatakse ühte või mõlemat meetodit so juhuslik (loosiga) ja siht-testimine. Dopingukontrolli teostab ja menetleb Sihtasutus Eesti Antidoping

Nõuded võistlejatele

Kõik võistlejad peavad esitama passi või muu isikut tõendava dokumendi. Kõigil võistlejail peab olema kaasas võistlusmuusika CD-l millele on kirjutatud võistleja nimi (Plaadil peaks olema ainult võistluslugu).

Registreerimisele tulla võistlusriietuses (kulturism – poseerimispükstes), bodyfitness ja bikiini fitness – värvilises bikiinis – kingad võtta kaasa, ettenäitamiseks.

Autasustamine

Iga kategooria kolmele paremat autasustatakse karikaga. Kõigile osavõtjatele on autasuks osavõtmise eest meene. Lisaks sponsorite poolsed auhinnad.

Osavõtumaks

Kõigile osalejatele kehtib registreerimise maks 10€ ja dopingukontrolli maks 10€ (kasutatakse sihtotstarbeliselt dopingukontrolli läbiviimiseks). Kõik tasud tasutakse registreerimisel.

Info võistluste kohta

Enne võistlusi viiakse võistlejatele läbi korralik instruktaaž, kuidas lava peal esineda ja liikuda see siis orienteeruvalt 1 tund enne ürituse algust. Võistlus on heaks hüppelavaks neile, kes soovivad kunagi osaleda Eesti meistri- või karikavõistlustel. Selle võistluste parimatel avanebki võimalus osaleda aprillis Eesti kevadistel karikavõistlustel.

Võistluste peaorganisaator: Ott Kiivikas, tel: 504 8898, e-mail: [mail=ott@fitness.ee]ott@fitness.ee[/mail]

Pealtvaatajatele on üritus tasuta!

Võistlusi toetavad: [url=http://www.tallinn.ee]Tallinna linn[/url], [url=http://www.ifbb.ee]EKFL[/url], [url=http://www.revalsport.ee]Reval–Sport[/url], [url=http://www.fitness.ee]Fitness.ee[/url], [url=http://fitshop.fitness.ee]Fitshop.ee[/url].

Autor: Reval Cup korraldusmeeskond