2. märts 2014

Vaata videot: Agressiivne Xplosion Fight Series teaser

Eestis väga tugevalt kanda kinnitanud ning suurelt kodumaa publiku poolehoidu koguv võitlusspordi ürituste sari XFS (Xplosion Fight Series) toimub juba teist korda Kalevi Spordihalli olles järjekorras juba 4. üritus Eestis. Nagu tavaks juba saanud, siis võõrustavad meie profipoksijad jällegi erinevaid vastaseid erinevatest maailma paikadest. Suureks uudiseks on vastased suurelt Venemaalt, aga ka Poolast, Ukrainast, Lätist ja mujalt.

Valminud on Xplosion Teaser: [url=https://www.youtube.com/watch?v=0cvFqpiYwZA]15.03.2014 XPLOSION @ KALEVI SPORDIHALL[/url]

Superfights

MIRKKO MOISAR [EST] vs. STANISLAV KAZANTSEV [RUS] – 70KG – K-1 – 3×3 min (+extra round)

MAXIM VOROVSKI [EST] vs. YAROSLAV ZAKHAROV [UKR] – 85 KG – K-1 – 3×3 min (+extra round)

KEVIN RENNO [EST] vs. ZAUR DZAVADOV [LAT] – 76,5 KG – K-1 – 3×3 min (+extra round)

MARKKO MOISAR [EST] vs. EVGENI KRUK [BLR] – 60 KG – K-1 – 3×3 min (+extra round)

70kg 4-men tournament

Lisaks on seekord antud võimalus teha suuremat tähelendu ka end igati tublist küljest näitavatel Eesti taipoksi tulevikutähtedel Taur Guitoril (Tugev Tahe), Saamuel Kadanikul (Viimsi Tigers Gym), Ott Remmeril (Tartu Taipoksiklubi) ning Eduard Kamenskil (Garant), kes asuvad jahtima 70 kg kehakaalus 4-mehe turniiri võidukarikat.

SAAMUEL KADANIK [EST] vs. TAUR GUITOR [EST] – K-1 – 3×3 min (+extra round)

OTT REMMER [EST] vs. EDUARD KAMINSKI [EST] – K-1 – 3×3 min (+extra round)

Õhtusse on esmakordselt planeeritud hõrgu maiuspalana ka Eesti esipoksija Kaupo Arro klassikalise profipoksi matš!

Võistlused toimuvad K1 reeglite järgi ning miks just K1 reeglid vastas Eesti parim võitlussportlane Mirkko Moisar järgnevalt: „Sellised reeglid teevad võistlustest nauditavama ja elamusterohkema kõigist võistlusspordi aladest, sest ringis toimub pidev agressiivne tegevus, mida on lihtne ning vägagi huvitav jälgida ka spordialaga mitte sinapeal oleval publikul.“

Xplosion on Eesti ja lähiregiooni juhtivaid professionaalseid võitlusspordi üritusi, mis sai siiamaile toodud vaid tänu heale koostööle Suurbritannia XFS promootoritega. See on ühtlasi tunnustuseks meie kodumaa võistlejate kõrgele tasemele, mida hinnatakse ka väljaspool Eestis maailma juhtivate tegijate poolt. Võisteldakse K-1 reeglite järgi, kus võistlejad kannavad vaid hambakaitsmeid, kubemekaitsmeid ning poksikindaid. Lubatud on löögid rusikatega, jalgadega ning põlvega (1 löök korraga).

Autor: Team Moisar