17. märts 2014

VIDEO: Raju doonoripäeval käis verd annetamas üle 250 inimese

Eelmisel neljapäeval toimus Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju eestvedamisel Raju doonoripäev. Päeva jooksul käis koos võitlussportlastega Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kohtla-Järvel verd annetamas üle 250 heategija.

Vaata, kuidas möödus doonoripäev Tartu Kommertsgümnaasiumis: [url=https://www.youtube.com/watch?v=fvaJAYKEojs]RAJU 13 videoblogi – 1 – Raju doonoripäev (13.3.14)[/url]

“Jäime järjekorras seitsmenda Raju doonoripäevaga väga rahule, eriti positiivselt üllatas doonorite rohkus Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskuses ja DoonoriFoorumis. Tänaseks oleme doonoripäevade raames verd annetama toonud ligi tuhat inimest ja iga doonor võib tunda uhkust selle üle, et on aidanud päästa kellegi elu,” rääkis doonoripäevast Raju peakorraldaja, vabavõitleja Ott Tõnissaar.

Eestis saab sportlikku vabavõitlust näha 19. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis, kus toimub Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistlus RAJU 13. Pileteid sündmusele on võimalik osta [url=http://www.piletilevi.ee/est/piletid/?concert=136749]Piletilevist[/url].

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. See on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Autor: MMA Eesti MTÜ