25. märts 2014

VIDEO: Sportlik vabavõitleja Henri Hiiemäe: “Sellest matšist tuleb sõda”

Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju on 19. aprillil toimuva ürituse jaoks kokku pannud kohalikke võitlussportlasi tutvustavad profiilivideod. Esimesena jõuab vaatajateni õhtu peamatšis võistleva Henri Hiiemäe (5 võitu, 2 kaotust) tutvustus.

Vaata videot: [url=http://youtu.be/aNL7prJ0Duo]RAJU 13 võitleja tutvustus: Henri HIIEMÄE[/url]

Henri Hiiemäe vastaseks Raju 13 üritusel on leedukas Saulius Bucius (9 võitu, 8 kaotust, 1 viik). Bucius on plahvatuslik sportlane, kelle tugevaim distants on maasvõitlus – tema üheksast võidust seitse on tulnud läbi alistuse, üks läbi nokaudi ja üks kohtunike otsusega. Henri Hiiemäe on eelkõige tuntud püstivõitlejana, seetõttu on tegu klassikalise lööja-maadleja vastasseisuga.

Eestis saab sportlikku vabavõitlust näha 19. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis, kus toimub Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistlus RAJU 13. Pileteid sündmusele on võimalik osta [url=http://www.piletilevi.ee/est/piletid/?concert=136749]Piletilevist.[/url]

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. See on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Autor: MMA Eesti MTÜ