4. aprill 2014

Ott kutsub mekkima: 7. aprillil Spartas ja MyFitness Kristiines, 8. aprillil MyFitness Rocca Al Mares ja Zelluloosi Spordiklubis

Ott kutsub mekkima!

Toidulisandite degusteerimised toimuvad esmaspäeval, 7. aprillil Spartas ja MyFitness Kristiines ja teisipäeval, 8. aprillil MyFitness Rocca Al Mares ja Zelluloosi Spordiklubis. Maitsmised toimuvad ajavahemikus 17.00 – 19.30.

Degusteerimisele tulevad [url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid/0/readmore/1012/]uued Hera80 maitsed[/url] kreemiküpsise ja laim-valge šokolaadiga. Toidulisanditebränd FAST on turule toonud kauaoodatud kreemiküpsise valgupulbri. Hera80 Cookies ‘n’ Cream nüüd saadaval!

Samuti on endiselt võimalik proovida ülimenukat [url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid/0/readmore/847/]Protein Puddingut[/url]. Seekord on degusteerimistel väljas karamelli ja mustika- vanilje maitselised Puddingud.

[url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid/0/readmore/1005/]Natural Protein Smoothie[/url] uued maitsed maasikas-kiivi ja vaarikas-mustikas on kohal ning neid saab tulla maitsma! Loomulikult on mekkimiseks ka teised maitsed: mango-apelsin, kookos-ananass, õun-jõhvikas ja maasikas.

Batoonidest on väljas [url=http://fitshop.fitness.ee/batoonid/1/readmore/981/High-Protein-Bar-35g/]High Protein Bar[/url] neljas maitses: kookose, piparmünt-šokolaad ja maasikamaitseline.

Treeningeelsetest ergutitest on võimalik proovima tulla mustsõstramaitselist [url=http://fitshop.fitness.ee/fast-pro-series/0/readmore/851/]INTRA[/url]’t.

Sel korral kostitab Ott Kiivikas külalisi Spartas ja MyFitness Rocca al Mares!

[pilt=10276]

Ole kohal!

Esmaspäeval
Spordiklubi Sparta asub aadressil Pärnu mnt 139c, Tallinn. Vaata lisaks [url=http://www.sparta.ee]www.sparta.ee[/url]

MyFitness Kristiine asub aadressil Tulika põik 3, Tallinn. Vaata lisaks [url=https://www.myfitness.ee/]www.myfitness.ee[/url]

Teisipäeval
MyFitness Rocca al Mare asub aadressil Haabersti 5, Tallinn. Vaata lisaks [url=https://www.myfitness.ee/]www.myfitness.ee[/url]

Zelluloosi Spordiklubi asub aga aadressil Tartu mnt 80D, Tallinn. Vaata lisaks [url=https://www.zelluloos.ee/]www.zelluloos.ee[/url].

“Ott kutsud mekkima” on ürituste sari, mille raames tippkulturist Ott Kiivikas kutsub üles erinevates spordiklubides toidulisandite degusteerimisi. Iga nädalal toimuvate mekkimistega paralleelselt toimub Fitness.ee Facebooki fännilehel ka loos, kus kahel õnnelikul on Fitshopist võimalik võita enda lemmiktoode. [url=https://www.facebook.com/fitness.ee?fref=ts]Osale loosis[/url] ja tule mekkima!

Fitshop.ee – Kui tahad olla parim
[url=http://fitshop.fitness.ee/]www.fitshop.ee[/url]

Autor: Toimetus