7. aprill 2014

VIDEO: Jüri Jõgiste: “Mind motiveerivad võistlema fännid”

19. aprillil teeb võitlusspordisündmusel RAJU 13 oma neljanda profimatši Eesti võitlussportlane Jüri Jõgiste (2 võitu, 1 kaotus).

Raju profiilivideos räägib ta, miks tasub fännidel oodata saabuvalt ürituselt plahvatuslikku matši.

Vaata videot: [url=https://www.youtube.com/watch?v=uPJbnY-m9SA&feature=youtu.be]RAJU 13 võitleja videotutvustus: Jüri JÕGISTE[/url]

Jüri Jõgiste on tugev püstivõitleja, kes on mõlemas profimatši võidus löönud vastase nokauti. Varasemalt on ta teinud ka 12 amatöörmatši, millest võitnud üheksa. 2009. aastal saavutas Jõgiste Soome avatud meistrivõistlustel sportlikus vabavõitluses esikoha ja 2010. aastal teise koha. 2012. aastal anti Jürile, kes töötab Eesti Kaitseväes vanemmadrusena, eduka esinemise eest Raju 10 võistlusel kaitseväe teeneterist.

Eestis saab sportlikku vabavõitlust näha 19. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis, kus toimub Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistlus RAJU 13. Pileteid sündmusele on võimalik osta [url=http://www.piletilevi.ee/est/piletid/?concert=136749]Piletilevist[/url].

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. See on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Autor: MMA Eesti MTÜ