9. aprill 2014

Audentes Fitnessi tervisenädal “Treeni teadlikult” 14.04 – 17.04.2014

Audentes Fitnessi tervisenädal toimub üle-eestilise südamenädalaga samal ajal. Südamenädalal keskendutakse liikumise propageerimisele ja üleüldiste tervise küsimuste teadvustamisele.

Kuna meie kliendid on leidnud juba oma tee tervisespordi juurde, siis meie seekordne tervisenädal keskendub teadlikule ja ohutule treeningule. Tõstmaks klientide teadlikkust ohutust treenimisest, oleme treeningplaani täiendanud jooga-, TRX`i, BodyPump`i-, BodyCombat`i ja Grit Strength`i tehnikatundidega.

Tunnis keskendutakse kõikidele tehniliselt keerukamatele harjutustele, mida antud treeningus tehakse. Võetakse läbi alg- ja lõppasendid ning harjutuste korrektsed sooritused. Tund on soovituslik kõikidele, kes soovivad ohutult ja teadlikult treenida ning saada tehnilise soorituse kaudu maksimaalseid tulemusi.

Samuti toimub tervisenädala raames ka „Teadliku treeningu” loeng, kus astuvad üles Audentes Fitnessi peatreener Katrin Hiiepuu, Põhjamaade absoluutne meister bikiinifitnessis ja MyBody müügijuht Egle Eller-Nabi ning Audentes Fitnessi personaaltreener Siim Veri.

Tervisenädala täpne ajakava: [url=http://www.audentesfitness.ee/tervisenadal-14-1704/]Audentes Fitnessi kodulehel[/url]

Tule võta tervisenädalast osa ning treeni teadlikult!

Autor: Audentes Fitness