10. aprill 2014

Laupäeval selgitatakse Tallinna meistrid kulturismis ja fitnessis

Eelseisval laupäeval toimuvad Tallinna lahtised meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis.

Võistlema asuvad 39 sportlast kulturismis, klassikalises kulturismis, meeste physiques, body-fitnessis ja bikiinifitnessis. Võistlused on ka hüppelauaks sportlastele, kes soovivad võistelda Eesti karika- ja meistrivõistlustel.

Võistlema on tulemas teiste hulgas Rainer Palk, Holger Maiväli, Kristjan Johannes-Konsap, Darola Kruusik, Johanna Lond, Janika Aavamägi ja Kristina Aleksejeva.

Tutvu võistlejatega Fitness.ee foorumis: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38355-vi-reval-cup-39-voistlejat-registreerunud-koigile-osalejatele-auhinnad-olimpilt/?p=393592]VI Reval Cup ja Tallinna lahtised meistrivõistlused[/url]

Võistlused algavad 12. aprillil [url=http://www.revalsport.ee]Spordiklubis Reval-Sport[/url] kell 14.00 (kestvus 3 tundi). Pealtvaatajatele on sissepääs tasuta!

Üritust juhib Eesti esikulturist Ott Kiivikas.

Kõikide pealtvaatajate vahel loositakse välja Reval-Spordi 30 päevane priipääse ja auhindu Fitshopilt.

Ole kohal!

[pilt=10406]

Võistluste korraldaja on Spordiklubi Reval–Sport koostöös Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liiduga.

Võistlusi toetavad: [url=http://www.tallinn.ee]Tallinna linn[/url], [url=http://www.ifbb.ee]EKFL[/url], [url=http://www.revalsport.ee]Reval–Sport[/url], [url=http://www.fitness.ee]Fitness.ee[/url], [url=http://fitshop.fitness.ee]Fitshop.ee[/url].

Autor: Toimetus