13. aprill 2014

Tallinna meistriteks krooniti Kristjan-Johannes Konsap, Kristina Aleksejeva ja Nikita Dvorkin – GALERII

12. aprillil peeti Tallinnas, Spordiklubis Reval-Sport VI Reval Cup ja Tallinna lahtised meistrivõistlused.

[url=http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=579481]GALERII[/url]

Võistlustulle asusid 39 sportlast, kelle vormi ja ettevalmistust hinnati kulturismis, klassikalises kulturismis, meeste physiques, body-fitnessis ja bikiinifitnessis.

Suurepärast vormi näitavaid võistlejaid oli palju. Ning ka sel korral oli lavale astujate seas lisaks tuntud tegijatele nagu Rainer Palm, Holger Maiväli, Kristjan-Johannes Konsap, Darola Kruusik, Johanna Lond, Janika Aavamägi ja Kristina Aleksejeva ka alles alustavaid harrastajaid. Reval Cup ongi tuntud kui suurepäraste edulugude alguspaik. Just sellel võistlusel on saanud oma esimese võistluskogemuse paljud nüüdseks nimekad sportlased.

Kategooriate kolm parimat said auhinnaks kaunid karikad ning lisaks sellele võistlevad parimad ka peagi aset leidvatel kevadistel Eesti karikavõistlustele.

Meeste absoluutse parima valimistel võidutses Kristjan-Johannes Konsap, kelle vabakava oli samuti päeva parim. Parimatest parimate seas teiseks valiti Rainer Palm, ning absoluudi esikolmikusse kuulus ka Kaspar Tõnisson.

Juuniorid kulturism algajate kategoorias valiti Reval Spordis parimateks Mikk Jürisson ja Holger Saare. Juuniorite edasijõudnute silmapaistvaimateks osutus sel korral Rainer Palm.

Noorte kulturistide võistlusgrupis näitas parimat vormi Kristo Maasik.

Meeste physique klassis oli parim Reval-Spordi ridades treeniv sportlane Nikita Dvorkin. Teisele kohale tuli Kaido Raup Võrust ning kolmas koht läks seekord Hendrik Ovirile.

Rohkelt silmailu pakkuvas bikiinifitnessis võidutses alustavate juunioride kategoorias Anastasija Dvorkina, kes igapäevaselt treenibki spordiklubis Reval Sport. Teise koha sai Spartalane Laura Eliise Siirak.

Bikiinifitnessi edasijõudnud juuniorite kategoorias näitas parimat vormi Arctic Spordis treeniv Janika Aavamägi. Teise koha sai Revali sportlane Tiina Ollema.

Bikiinifitnessi edasijõudnute esikolmiku moodustasid Kristina Aleksejeva, Karin Kitt ja Sigrit Kont.

Algajate lühemate naiste kategooria parim oli Regina Krukovskaja, teisel kohal Tatjana Kurilova ja ja kolmas Olga Mordas.

Pikemate klassis võistelnute esikolmikus ilutsesid Ellen Parik, Cärolin Paas ja Egle Villik.

Juunioride body-fitnessi võitjaks tituleeriti Johanna Lond, kes võistles samuti oma koduklubis. Teise koha sai sel võistlusel oma debüüdi teinud Maija-Liisa Marjapuu, kes treenib Spordiklubi Spartas. Kolmas koht läks Reval-Spordis treenivale Greete Süttile.

Naiste body-fitnessi algajate kategoorias said auhinnalise esimese koha Reele Viirmaa My Fitnessist ning koht madalamal, väärikas teine kuulus Gea Taalveltile Kimberi Klubist.

Body-fitness edasijõudnute parim oli Darola Kruusik, kelle koduklubiks TÜ ASK.

Meeste klassikalise kulturismi parimad olid Sparta klubi sportlased, algajate kategooria parim oli Spartalane Kaspar Tõnisson. Edasijõudnute parimaks valiti Kristjan-Johannes Konsap.

Juunioride absoluudi parimad olid sel korral Rainer Palm ja Kristo Maasik.

Bikiinifitnessi absoluutne parim oli Kristina Aleksejeva. Parimate seas olid veel Ellen Parik ja Regina Krukovskaja.

Body-fitnessi absoluutseteks parimateks valiti VI Reval Cupil Darola Kruusik, Reele Viirmaa ja Johanna Lond.

Meeste physique’i võistlejate seas näitas parimat vormi Nikita Dvorkin ning teise koha sai Danel Schvalbe.

Võistluse sai lugeda igati kordaläinuks ning nagu näha, siis aasta aastalt head kvaliteeti pakkuv üritus muutub nii võistlejate kui ka pealtvaatajate seas üha populaarsemaks. Võistlejad said lisaks karikale ja auväärsetele tiitlitele veel rohkelt teisigi auhindu ning ka kohaletulnud tublide fännide vahel toimus ihaldusväärne auhinnaloos Reval-Spordi 30-päeva pääsmele.

Esinemisriideid võistlejad aga kauaks nurka visata ei saa, sest järgmine võistlus sel kevadhooajal leiab aset juba laupäeval, 26. aprillil Tallinnas, Salme Kultuurikeskuses kus toimuvad 30. Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis. Osta pilet [url=http://www.piletilevi.ee/est/piletid/sport/kulturism_ja_fitness/?concert=142918]Piletilevist[/url] juba täna ja tule ela omadele kaasa!

Lae alla võistluste protokoll: [attachment=322]VI Reval Cup protokoll[/attachment]
Vaata võistluste järelkaja foorumist: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38355-vi-reval-cup-ametlik-peokoht-on-klubi-teater-abs-meister-on-haerra-konsap/page-6]VI Reval Cup ja Tallinna lahtised meistrivõistlused[/url]

Autor: Kati Kask