6. mai 2014

Les Mills kvartaalkoolitusele registreerimine kestab kuni 23. maini!

Les Mills

Kvartaalkoolitus 2/2014

Reedel, 6. juunil 2014
Spordiklubis Reval-Sport (Aia 20, Tallinn)

Ajakava

10.30 BODYJAM® (Kimmo Jukuri)
12.25 GRIT™ STRENGHT ja PLYO (Jarno Tynkkynen)
13.50 BODYPUMP® 1 (Kimmo Jukuri)
14.50 BODYPUMP® 2 (Kimmo Jukuri)
16.45 BODYBALANCE® (Jarno Tynkkynen)

Lisaks üllatustreenerid!

Kvartaalkoolitustele registreerimine kestab kuni 23. mai

Kvartaalkoolitusele registreerimine ja uue kava tellimine käib veebipoe kaudu (veebipoe kasutusjuhend manuses). Veebipoodi pääsed [url=http://shop.lesmills.net/webshop/login.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1]siit[/url].

Veebipoodi sisenemiseks on sul tarvis nii kasutajanime kui ka parooli. Vajadusel saad neid küsida e-maililt [mail=allar@lesmills.net]allar@lesmills.net[/mail]. Kui sinu kvartaalkoolituse või uue kava eest tasub spordiklubi, peab tellimuse esitama spordiklubi, kasutades oma kasutajanime ja parooli.

[url=http://forums.fitness.ee/index.php?/forum/11-les-mills/][pilt=10581][/url]

GRIT™-i kvartaalkoolitusele saab registreerida ainult e-mailitsi [mail=allar@lesmills.net]allar@lesmills.net[/mail]. Registreerimisel pea meeles ära mainida, millise GRIT™-i programmi uut kava soovid tellida.

GRIT™-i baaskoolitusel toimub üks MasterClass tund. Teoorias käiakse läbi mõlema programmi liikumised ja uuendused.

Et saaksid kvartaalkoolitusel osalemise kirja, pead aktiivselt osa võtma nii tunnist kui teoorialoengust. Kui sul ei ole võimalik kvartaalkoolitusel osaleda, siis pea meeles endale uus kava tellida veebipoest.

Uus kava saadetakse kõikidele kvartaalkoolitusel osalejatele kvartaalkoolitusele eelneval päeval. Kõik need, kes tellivad uue kava (kvartaalkoolitusel ei osale) saavad kava kätte päev pärast kvartaalkoolitust. Kavad saadetakse instruktoritele digitaalselt ja need saab alla laadida digitaalsete kavade portaalist.

Digitaalsete kavade portaali pääsed [url=https://lesmills.secure.force.com/digital/Default_Login]siit[/url].

Palun teavita meid kui haigestud või ei saa kvartaalkoolitusel osaleda mõnel muul põhjusel, sest tihtipeale on kvartaalkoolitusele soovijaid rohkem, kui kohti jätkub. Pea meeles, et kui oled oma koolituskoha tühistanud, peaksid uue kava tellima veebipoest. Seda ei saadeta sulle automaatselt.

Parkimisinfo

Autoga tulijtele infoks, et Reval-Sport asub vanalinnas, kus parkimine on kallis. Lähim, soodsam parkimisvõimalus asub aadressil Väike Rannavärava 6. Reval-Spordi territooriumil kvartaalkoolitusel osalejatele parkimist ettenähtud ei ole.

Samal teemal:
[url=http://forums.fitness.ee/index.php?/forum/11-les-mills/]Les Mills teemaleht Fitness.ee foorumis[/url]
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5244/ekfl-treeneritele-les-mills-baaskoolitused-10-ja-les-mills-instruktoritele-ekfl-koolitused-10]EKFL treeneritele Les Mills baaskoolitused -10%. Ja Les Mills instruktoritele EKFL koolitused -10%![/url]

Autor: Les Mills