15. mai 2014

Vaata pilte: Ott Kiivikas ja Rain Kuusnõmm tulid mõlemad Euroopa meistrivõistlustel hõbedale!

Ott Kiivikas ja Rain Kuusnõmm saavutasid kulturismi ja fitnessi Euroopa meistrivõistlustel oma kategooriates hõbemedalid!

Kulturismi ja fitnessi Euroopa meistrivõistluste esimesel võistluspäeval astusid lavale kulturistid ja klassikalised kulturistid.

Eestlastest olid esimesel päeval võistlustules Imre Vähi, Ott Kiivikas, Raigo Kuusnõmm, Rain Kuusnõmm ja Janar Rückenberg.

Klassikalises kulturismis läks kõige edukamalt täna Rain Kuusnõmmel, kes saavutas pikkuskategoorias -168cm teise koha! Imre Vähi võttis pikkuskategoorias -189cm 17. mehe hulgast tubli 6. koha. Janar Rückenberg kahjuks finaali ei pääsenud ja lõpetas võistlused 9. kohaga.

Rõõmustamiseks on põhjust ka kulturistidel. Kulturismi -90kg kaaluklassis võistlev Ott Kiivikas saavutas tugevas konkurentsis EMi hõbemedali! Raigo Kuusnõmm hinnati kaaluklassis -75kg 5-ndale kohale.

Vaata pilte Fitness.ee foorumis: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38222-ifbb-european-bodybuilding-fitness-and-juniors-masters-championships-2014-reportaaz/page-6#entry397993]IFBB European Bodybuilding, Fitness and Juniors & Masters Championships 2014[/url]

Teisel võistluspäeval, 16. mail astub võistlustulle juunioride klassikalises kulturismis Siim Kelner.

Pildid esimese võistluspäeva autasustamistest

[pilt=10618]Vasakult: Rain Kuusnõmm II koht (Eesti), Irakli Gague I koht (Gruusia), Ibrahim Ünal III koht (Türgi)

[pilt=10619]Vasakult: Imre Vähi 6. koht (Eesti), Marc Marsellach 4. koht (Hispaania), Hubert Kulczynski II koht (Poola), Aleksander Kuschuk I koht (Venemaa), Oleh Kakorin III koht (Ukraina), Lukasz Chwaszcza 5. koht (Iirimaa)

[pilt=10622]Paremalt: Raigo Kuusnõmm 5. koht (Eesti)

[pilt=10620]Vasakult: Ott Kiivikas II koht (Eesti), Szymon Lada I koht (Poola), Vugar Verdiyev III koht (Aserbaidžaan)

IFBB kulturismi ja fitnessi Euroopa meistrivõistlused 2014 toimuvad 15. – 18. mai fitnessi pealinnas, Santa Susannas, Hispaanias. Eestist on võistlemas neil võistlustel kulturismis Raigo Kuusnõmm ja Ott Kiivikas, klassikalises kulturismis Imre Vähi, Janar Rückenberg ja Rain Kuusnõmm ning juunioride klassikalises kulturismis Siim Kelner. Naiste body-fitnessis ja veteranide physiques on võistlemas Esta Pilt, body-fitnessis veel ka Darola Kruusik ja Anastasija Žerdetskaja. Bikiinifitnessis on sel korral Eestist väljas Aleksandra Laer, Kristina Nuut, Egle Eller-Nabi, Tatjana Kurilova, Janika Aavamägi ja Reet Reimets. Juunioride fitnessis on võistlustules Endla Vaher, Johanna Lond ja Nikita Dvorkin.

Samal teemal:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5866/22liikmeline-eesti-meeskond-stardib-eelseisval-kolmapaeval-kulturismi-ja-fitnessi-euroopa-meistrivoistlustele]22-liikmeline Eesti meeskond stardib eelseisval kolmapäeval kulturismi ja fitnessi Euroopa meistrivõistlustele[/url]

Autor: Toimetus