16. mai 2014

Teine vōistluspäev: Siim Kelner juunioride EMil klassikalises kulturismis 5. koht

Kulturismi ja fitnessi Euroopa meistrivōistlustel rivistati üles täna juunioride klassikalised kulturistid, kelle hulgas ka eestlane Siim Kelner. Kokku 13. konkurendi hulgast saavutas Reval-Spordis treeniv Siim Kelner suurepärase tulemuse, tulles 5-ndale kohale!

Juunioride klassikalises kulturismis krooniti Euroopa meistriks soomlane Jeve Ojala.

Vaata pilte Fitness.ee foorumis: [url=//http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38222-ifbb-europeans-2014-reportaaz;-ott-rain-2-siim-5-raigo-5-janar-9/page-7]siin[/url]

Palju ōnne!

[pilt=10626]Siim Kelner paremalt esimene, Jeve Ojala kolmas

Homme, EMi kolmandal vōistluspäeval astuvad üles juunioride fitnessis Endla Vaher, Johanna Lond ja Nikita Dvorkin. Juunioride bikiinifitnessis vōistleb homme -163cm pikkusklassis Janika Aavamägi.

IFBB kulturismi ja fitnessi Euroopa meistrivõistlused 2014 toimuvad 15. – 18. mai fitnessi pealinnas, Santa Susannas, Hispaanias. Eestist on võistlemas neil võistlustel kulturismis Raigo Kuusnõmm ja Ott Kiivikas, klassikalises kulturismis Imre Vähi, Janar Rückenberg ja Rain Kuusnõmm ning juunioride klassikalises kulturismis Siim Kelner. Naiste body-fitnessis ja veteranide physiques on võistlemas Esta Pilt, body-fitnessis veel ka Darola Kruusik ja Anastasija Žerdetskaja. Bikiinifitnessis on sel korral Eestist väljas Aleksandra Laer, Kristina Nuut, Egle Eller-Nabi, Tatjana Kurilova, Janika Aavamägi ja Reet Reimets. Juunioride fitnessis on võistlustules Endla Vaher, Johanna Lond ja Nikita Dvorkin.

Autor: Toimetus