19. mai 2014

Endla Vaher krooniti Euroopa absoluutseks meistriks, Reet Reimets pronksmedal!

Täba lõppenud kulturismi ja fitnessi Euroopa meistrivõistlustel võitis neljandal võistluspäeval Endla Vaher juunioride fitnessi absoluutkategoorias esikoha. Reet Reimets tuli bikiinifitnessi kategoorias kuni 172cm kolmandaks.

Juunioride fitnessi finaali pääses ka teine eestlanna Johanna Lond, kes sai samuti kõrge neljanda koha. Meesjuunioride finaalis oli Nikita Dvorkin viies. Vaher võistles ka naiste arvestuses, kus sai neljanda koha.

EMi neljandal võistluspäeval näitas oma taset Darola Kruusik olles naiste body-fitnessis pikkuskategoorias kuni 163cm viies. Algselt oli kategoorias kokku 28 võistlejat ning kategooria võitjaks tuli Tiina Vaskelainen Soomest. Body-fitnessi pikemas kategoorias võistelnud Anastasija Žerdetskaja koht on selgumisel.

[pilt=10631]Darola Kruusik paremalt esimene, 5. koht

Hispaanias tegi oma parima tulemuse ka Esta Pilt, tulles veteranide body-fitnessi arvestuses 17. naise hulgast 8-ndale kohale. Esta võistles ka naiste physiques, kus sai 24-pealises konkurentsis 11. koha.

[pilt=10630]Vasakult: II koht, Olga Viazmetinova I koht (Ukraina), Reet Reimets III koht (Eesti)

Bikiinifitnessis säras eestlastest kindlasti kõige rohkem Reet Reimets, kes 24. naise hulgast valiti 3-ndale kohale! Egle Eller-Nabi sai samuti head hinded ning lõpetas viiendana. Aleksandra Laeri, Kristina Nuuti ja Tatjana Kurilova lõppkohad on veel selgumisel.

Vaata pilte võistlustest Fitness.ee foorumis: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38222-ifbb-ec-2014-reportaaz;endla-absoluutvoit-ott-rain-2-reet-3-siim-egle-nikita-darola-raigo-5-johanna-4-imre-6janar-9-janika-12/page-11]siin[/url]

Sportlased saabuvad EMilt täna, kell 23.50, Tallinna Lennujaama!

IFBB kulturismi ja fitnessi Euroopa meistrivõistlused 2014 toimusid 15. – 18. mai fitnessi pealinnas, Santa Susannas, Hispaanias. Eestist oli võistlemas neil võistlustel kulturismis Raigo Kuusnõmm ja Ott Kiivikas, klassikalises kulturismis Imre Vähi, Janar Rückenberg ja Rain Kuusnõmm ning juunioride klassikalises kulturismis Siim Kelner. Veteranide body-fitnessis ja naiste physiques on võistlemas Esta Pilt, body-fitnessis veel ka Darola Kruusik ja Anastasija Žerdetskaja. Bikiinifitnessis on sel korral Eestist väljas Aleksandra Laer, Kristina Nuut, Egle Eller-Nabi, Tatjana Kurilova, Janika Aavamägi ja Reet Reimets. Juunioride fitnessis on võistlustules Endla Vaher, Johanna Lond ja Nikita Dvorkin.

Autor: Toimetus