2. juuni 2014

Olympia Amateur Europe. Prahas on võistlemas Ott Kiivikas ja Egle Eller-Nabi!

Olympia Amateur Europe

5. – 7. juuni 2014
Praha, Tšehhi

Ott Kiivikas ja Egle Eller-Nabi osalevad Olympia Amateur Europe võistlustel juba sel nädalal Prahas. Eelfinaalid toimuvad 6. juunil ning finaalid peetakse 7. juunil. Laupäeval kell 19.30 kohaliku aja järgi algavad superfinaalid, kus selgitatakse välja võistluste absoluutsed võitjad ning jagatakse välja ka 5 IFBB profikaarti.

Tugev konkurents

Bikiinifitnessistil Egle Eller-Nabil, kes võistleb kategoorias +168cm, on vastas 30 konkurenti. Kohal on ka Euroopa meistrivõistluste absoluudi võitja Alla Semenova Ukrainast. Lisaks EM pikimas kategoorias võitnud Olga Putrova Venemaalt ja hõbeda saanud Paula Banot Poolast. Konkurentsi pakub kindlasti ka slovakk Veronika Gulášová, kes Euroopa meistrivõistlustel tuli +172cm pikkuskategoorias kolmandaks.

Ott Kiivikas võistleb 25-pealises -90kg kulturistide kaaluklassis, kuhu kuuluvad nii värske Euroopa meister Tomasz Pabiniak, 2012. aasta Arnold Amateur Europe võitja Vojtech Koritensky kui ka raskekaalu EMi hõbemedalist aastal 2008, Roman Dudushkin. Ott Kiivikas saavutas EMil teise koha, ent ühtegi sealset konkurenti nüüd Prahas talle vastu ei astu.

Kokku võistleb Olympia Amateur Europe võistlustel 13 kategoorias 262 sportlast!

Tutvu võistlejatega võistluste ametlikul kodulehel: [url=http://www.olympiaamateur.com/en/for-competitors/list-of-competitors/]List of competitors[/url]

Jälgi uudiseid Fitness.ee foorumis

Võistluste kajastus Fitness.ee foorumis: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38200-ifbb-amateur-olympia-europe-2014/page-2]IFBB amateur Olympia Europe 2014[/url]

[url=http://www.olympiaamateur.com/en/for-visitors/seminars/][pilt=10706][/url]

Autor: Toimetus