3. juuni 2014

FitShop.ee: kõik meil müügilolevad tooted on kontrollitud ja turvalised

FitShop pakub laia valikut toidulisandeid, treeningvahendeid ja spordi- ning vabaajariideid. FitShopis müügil olevad tooted on kvaliteetsed ning kõik toidulisandid ja eritoidud kontrollitud ja turvalised!

FitShop.ee on aastaid edukas olnud internetipood, mis pakub laia valikut eritoite, toidulisandeid ning treeningvarustust. Meie missiooniks on alati olnud inimeste nõustamine — kättesaadavus nii veebi kaudu kui ka reaalselt meie poodides kohapeal. Meie poe kodulehel on alati nähtaval abi küsimise jaoks telefoninumber ning meiliaadress. Täiustame pidevalt oma netipoodi, et olla kättesaadavam ning paremini mõistetav kliendi jaoks. Koolitatud töötajad rõhutavad alati tervislike eluviiside ning toitumise olulisust.

Kõik tooted, mis on FitShopides müügil, on legaalsed ning neid võivad kasutada harrastajad ja võistlevad sportlased. Tooteid kontrollib nii Ravimiamet kui ka Veterinaar- ja Toiduamet. Kõikide toodete juures on eestikeelne toote tutvustus, kasutusjuhend, koostise analüüs ning pilt tootest. Täiendame ka tooteid õpetavate videotega, kus oma ala professionaal Ott Kiivikas annab nõu, milleks antud toode on ning kuidas seda kasutada. Terve meie töökas kollektiiv on kliendile veebilehel nähtav.

FitShop on tuntud ja turvaline!

[url=http://fitshop.fitness.ee]

Sisene veebipoodi

[/url]

FitShop veebipood [url=http://fitshop.fitness.ee]www.fitshop.ee[/url] on avatud 24/7
Poodide lahtiolekuajad: [url=http://fitshop.fitness.ee/FitShopide_kontaktid/]FitShop Robocop, FitShop Sparta, FitShop Virbi, FitShop Eeden[/url]

[url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/]FitShop.ee[/url] – hoiab Sind parimas vormis!

Autor: FitShop.ee