1. juuli 2014

GASP ja Better Bodies sooduspakkumised juulis

Juulis on valik GASP ja Better Bodies lühikesi treeningpükse ja -toppe soodushinnaga -25%

Kvaliteetsed treening- ja vabaajariided rõivabrändidelt GASP ja Better Bodies müügil FitShoppides ja veebipoes FitShop.ee. Juulis on erihindadega saadaval suvisemad treeningriided.

GASP

[pilt=10814]

[url=http://fitshop.fitness.ee/gasp-bb-1/2/readmore/796/Vintage-T-Back/]Vintage T-Back.[/url] Ülipopulaarne treeningsärk meestele, mille valikust iga kandja leiab endale meelepärase värvitooni ning mis saadaval nüüd ka soodushinnaga 21.90€ (tavahind 29.90€).

[url=http://fitshop.fitness.ee/gasp-bb-2/1/readmore/799/No1-Mesh-Shorts/]No 1 Mesh Shorts.[/url] Särgiga sobivad lühikesed püksid vabal ajal kandmiseks või treeningsaali jalga panemiseks. Saadaval suuruses S-XXL ning soodushinnaga 36.90€ (tavahind 49.90€). Vali halli, musta või oranži triibuga püksid!

Better Bodies

[pilt=10815]

Shaped Hot Pant Item. Uskumatult kuumad lühikesed treeningpüksid. Saadaval neljas erinevas värvis: roosa, laimi-roheline, sinine ja oranž. Suuruses S-L. Soodushind 33.90€ (tavahind 44.90€, säästad 11€)

Athlete Short Top Item. Treeningtopp kirevates värvides, mis teeb kauniks iga kandja! Saadaval suurustes S-L ning roosa, oranži ja helesinisena ning halli ja roheline kamoflaaž mustriga.

Esita oma tellimus läbi veebipoe [url=http://fitshop.fitness.ee/gasp-bb-1/]FitShop.ee[/url] või e-maili teel [mail=abi@fitshop.ee]abi@fitshop.ee[/mail]

[url=http://fitshop.fitness.ee/12/]FitShop.ee[/url] – Kui tahad olla parim

Autor: FitShop.ee