13. juuli 2014

Bikiinifitnessi ja rannafitnessi praktilised koolitused Orissaares

15. – 17. juulil toimuvad Ott ja Natalia Kiivikase eestvedamisel Orissaares bikiinifitnessi ja rannafitnessi praktilised koolitused.

Koolituskava

15.07 Praktiline treeningkoolitus jõusaalis. Rannafitnessi treeningut juhib Ott Kiivikas ja bikiinifitnessi treeningut juhib Natalia Nazarenko-Kiivikas.

16.07 Praktiline treeningkoolitus jõusaalis rannafitnessistidele Ott Kiivikase juhendamisel. Samal ajal toimub praktiline poseerimiskoolitus bikiinifitnessistidele, juhib Natalia Nazarenko-Kiivikas.

17.07 Praktiline poseerimiskoolitus bikiini- ja rannafitnessistidele, juhendavad Ott ja Natalia Kiivikas.

Võimalik osaleda nii ühel, kahel kui ka kõigil koolitustel. Tule kohale! Üks koolitus annab Sulle 3 täiendkoolituse tundi.

Koolituse maksumus

Koolituspakett “3 koolituspäeva”: 90€
Koolituspakett “1 koolituspäev”: 40€
EKFL sportlastele kehtib soodustus -10%.

Registreerumiseks esita soov e-mailile [mail=info@ifbb.ee]info@ifbb.ee[/mail]. Koht Sulle koolitusele broneeritakse pärast makse laekumist EKFL arveldusarvele: Swedbank a/a EE912200001120231185. Saaja: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit. Selgitus: koolituse päev/päevad ja osavõtja ees- ja perekonnanimi.

Tule õpi parimatelt!

Koolitused toimuvad treeninglaagri [url=http://www.fitcamp.ee]Rannafitness Fit.Camp 2014[/url] raames. Koolitusi korraldab Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

Autor: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit