22. juuli 2014

Nicole Wilkinsi fitnessi meistrivõistlused 11. oktoobril Soomes. Anna teada enda võistlemissoovist!

11. oktoobril toimub Soomes Nicole Wilkinsi nimelised meistrivõistlused bikiini- ja body-fitnessis.

IFBB Pro-divisionis 3-kordselt Olympia-meistriks pärjatud Nicole Wilkins ja IFBB Soome ning Nordic Fitness Expo korraldusmeeskond kutsuvad Sind osalema esmakordselt toimuval Nicole Wilkinsi nimelistel fitnessi meistrivõistlustel! Võistlused toimuvad 11. oktoober 2014 Lahtis, Soomes.

Võistluskategooriad:

Bikiinifitness -163cm, -168cm, +168cm
Body-fitness -163cm, -168cm, +168cm

Nii bikiinifitnessi kui ka body-fitnessi absoluutsed võitjad saavad endale IFBB ametliku PRO-staatuse.

Finaalvõistlusel ja ka avatseremoonial osaleb Nicole Wilkins isiklikult!

[url=http://nicolewilkinschampionships.com][pilt=10873][/url]

IFBB Nicole Wilkinsi meistrivõistlused 2014 toimuvad Nordic Fitness Expo raames Lahti messikeskuses, mis asub 1km kaugusel Lahti kesklinnast. Nordic Fitness Expo on Skandinaaviamaades toimuv suurim fitnessiteemaline mess, kuhu on oodatud ligi 15000 külastajat.

Lahti on linn Soomes Päijät-Häme maakonnas. Asub Päijänne lõunaosa Vesijärvi ääres. Lahtist on maanteed mööda sõites Helsingisse 104km ja Vantaa lennujaama 99km.

Võistluste ametlik hotell on [url=http://www.tallukka.fi]Tallukka,[/url]

kus toimub ka võistlusteks registreerimine. Korraldusmeeskond soovitab majutuse broneerida juba varakult, sest Expo ajal on kõik lähiümbruses asuvad hotellid täis. Majutuse peale minevad kulutused jäävad iga sportlase enda kanda. Koduleht: [url=http://www.tallukka.fi]www.tallukka.fi[/url]

Hinnad hotellis:
Kaheses toas 2 ööd: 98€/in.
Üheses toas 2 ööd: 124€/in.
Hinnas sisaldub hommikusöök, jõusaalikasutus, saunakasutus, basseini kasutus ning transport võistluspaika ka tagasi. Igas toas asub väike külmkapp.

Ametlik saabumisaeg on 10. oktoober 2014.

Ametlik lahkumiskuupäev on 12. oktoober 2014.

Registreerimine ja mõõtmine toimub 10. oktoobril kell 10.00 – 20.00 ametlikus hotellis. Registreerimistasu 150€ tasutakse mõõtmisel. Registreerimistasu hinnas on ka pilet Nicole Wilkinsi meistrivõistluste finaalvõistlusele (väärtus 50€).

Võistluste ametlik lennujaam on Helsinki International Airport. Transpordi lennujaamast ametlikku hotelli ja tagasi tagab IFBB Soome.

Kõik võistlemisega seotud kulutused jäävad võistleja enda kanda (k.a majutus ja toitlustus, samuti transport).

Ametlik võistlusjuhend: [url=http://www.ifbb.com/wp-content/uploads/Nicole-Wilkins-2014-Inspection-Report.pdf]Inspection Report[/url]

Kõik, kes soovivad võitlusest osa võtta, palume sellest teada anda Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidule, saates e-maili aadressile [mail=info@ifbb.ee]info@ifbb.ee[/mail]. Palume endast teada anda esimesel võimalusel, kuid mitte hiljem kui 29. september 2014.

Autor: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit