7. august 2014

3×3 EuroTour Tallinn Open 2014 reedel ja laupäeval Vabaduse väljakul. Kohal on ka FitShop koos Ott Kiivikasega!

Sprite tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste viimane etapp on alates 2009. aastast peetud Tallinnas, Vabaduse väljakul. Ja nii ka sel korral. Võistlused toimuvad jällegi 3×3 EuroTour egiidi all, kuid esmakordselt on noorte finaalid ajastatud reedele, vanemate võistlussarjade mängud laupäevale.

Ott Kiivikas paneb tänavakorvpallurite füüsise proovile

Mitmekordne Eesti meister kulturismis, kuid noortesarjas ka korvpallis Eesti meistriks tulnud Ott Kiivikas paneb sel reedel ja laupäeval Vabaduse väljakul Fitshop.ee võistlustel tänavakorvpallurite füüsise proovile.

Reedel toimub noortevõistkondade kaptenite vaheline vastupidavusvõistlus, laupäeval saavad vanemate võistlussarjade esindajad proovida tasakaalu nõudvat kätekõverduste trenni. Lisaks heale auhinnale on võimalik võita ka Eesti esikulturisti. Parimad saavad auhinnaks FitShopi kinkekaardid, koguväärtuses 300€!

“Olen ka ise tänavakossu mänginud”, meenutas Ott suviseid korvpallilahinguid, “võistkonnas olid toona veel Alex Lepajõe…”

Reedel ja laupäeval on Vabaduse väljak tänavakorvpallurite päralt, toimuvad Sprite 3×3 Eesti meistrivõistluste finaalid ja rahvusvaheline tänavakorvpalliturniir 3×3 EuroTour Tallinn Open 2014.

Mängud algavad reedel, 8. augustil, kell 11.00. Vaata lisaks [url=http://www.tanavakorvpall.ee/ee/est/2/2012/10082013/?text_id=1466049]www.tanavakorvpall.ee[/url]

Ole kohal, kehalised katsed toimuvad reedel ja laupäeval kell 13.45!

Autor: Toimetus