16. august 2014

Les Millsi kvartaalkoolitus 3/2014. Registreerimine avatud kuni 29. august!

Kvartaalkoolitus 3/2014

Reedel, 12. septembril
Audentes Fitness (Tondi 84, Tallinn)

Ajakava:

10.30 BODYBALANCE® (Tiina Vainio)
12.20 BODYPUMP® 1 (Eerika Kiuttu)
13.15 BODYPUMP® 2 (Tiina Vainio)
15.00 BODYCOMBAT® (Eerika Kiuttu)
16.45 BODYATTACK® (Tiina Vainio)
18.30 CXWORX® (Eerika Kiuttu)

Kvartaalkoolitustele registreerimine kestab kuni 29. august.
Kvartaalkoolitusele registreerimine ja uue kava tellimine käib veebipoe kaudu ([attachment=335]veebipoe kasutusjuhend[/attachment]). Veebipoodi pääsed [url=http://shop.lesmills.net/webshop/login.aspx]siit.[/url]

Veebipoodi sisenemiseks on sul tarvis nii kasutajanime kui ka parooli. Vajadusel saad neid küsida e-maililt [mail=allar@lesmills.net]allar@lesmills.net[/mail]. Kui sinu kvartaalkoolituse või uue kava eest tasub spordiklubi, peab tellimuse esitama spordiklubi, kasutades oma kasutajanime ja parooli.

Et saaksid kvartaalkoolitusel osalemise kirja, pead aktiivselt osa võtma nii tunnist kui teoorialoengust. Kui sul ei ole võimalik kvartaalkoolitusel osaleda, siis pea meeles endale uus kava tellida veebipoest.

Uus kava saadetakse kõikidele kvartaalkoolitusel osalejatele kvartaalkoolitusele eelneval päeval. Kõik need, kes tellivad uue kava (kvartaalkoolitusel ei osale) saavad kava kätte peale kvartaalkoolitust. Kavad saadetakse instruktoritele digitaalselt ja need saab alla laadida digitaalsete kavade portaalist.

Digitaalsete kavade portaali pääsed [url=https://lesmills.secure.force.com/digital/Default_Login]siit.[/url]
Kavade allalaadimise õppevideot saad vaadata [url=https://www.youtube.com/watch?v=Omu8XgxEmyE&list=PLCzr8bZECkgBiLIBVb072iRXUvmq1DW_i&index=2]siit.[/url]

Palun teavita meid kui haigestud või ei saa kvartaalkoolitusel osaleda mõnel muul põhjusel, sest tihtipeale on kvartaalkoolitusele soovijaid rohkem, kui kohti jätkub. Pea meeles, et kui oled oma koolituskoha tühistanud, peaksid uue kava tellima veebipoest. Seda ei saadeta sulle automaatselt.

Kohtume Les Millsi kvartaalkoolitusel!

Autor: Les Mills