26. august 2014

Sügisesed treeninguudised Meriton Spordiklubist

Alates septembrist alustab Meriton Spordiklubi täiustunud rühmatreeningute plaaniga – lisa on nii õhtustes, lõunastes kui ka nädalavahetusel toimuvates treeningutes.

Täiesti uue treeninguna on tunniplaanis Meriton Special tund, mis pakub igal nädalal erinevaid treeningstiile tuntud ja tunnustatud treeneritega, huvitavaid proovilepanekuid ja põnevaid väljakutseid. Seega tasub tunniplaanil hoida järjepidevalt silma peal, et ükski vaheldust pakkuv ettevõtmine vahele ei jääks!
Meriton Special treening hoiab treeningplaanis värskust ja põnevust üleval igal neljapäeval algusega kell 17.30.

Teise uustulijana treeningplaanis on AcroYoga. AcroYoga on mänglev tantsuline liikumine, mida on inimene tõenäoliselt harrastanud juba aegade algusest peale. Lapsena proovisime ju kõik “lennukit” teha, kuid iga AcroYoga harrastaja võib kinnitada, et ka täiskasvanuna on see vähemalt sama lõbus. AcroYoga liikumine on väga mugav ja orgaaniline. Kasutatakse kehade vahelisi kontakte, mis tunduvad loomulikud ning lausa selleks ette nähtud. AcroYoga on füüsiliselt väljakutsuv joogastiil, kuid tänu selle tugevale sotsiaalsele aspektile on kehaline pingutus teisejärguline. Nõnda on AcroYogat praktiseerides täiesti tavaline see, et ei märkagi kui kiiresti aeg liigub ning tegelikult juba meeletu treening tehtud.
AcroYoga treeningud hakkavad toimuma iga kuu viimasel laupäeval kell 13.00 – 15.00.

Pärast suvepuhkust on aeg kõikidel emadel haarata beebid ja seada sammud spordiklubisse. Ema & Beebi tund on üldfüüsiline treening, kuhu ootame emasid kuni 3-aastaste lastega. Oluline on see, et laps jõuaks hoida oma pead ning Sina jaksaksid oma last veel tõsta. Tunni eesmärgiks on parandada emade üldfüüsilist vormi, tugevdada lihaseid ning saada tagasi sünnituseelne hea kehaline toonus. Põhirõhk on eelkõige kerelihastel, mis on lapse kandmise ja sünnitusega oma tugevust kaotanud. Paljud harjutused on koos lapsega, kasutades teda lisaraskusena. Tund sobib kõikidele emadele, kes soovivad oma lapsega toredalt aega veeta, tõhusalt treenida ning suhelda teiste emadega.
Ema & Beebi on kavas teisipäeviti ja neljapäeviti kell 10.00.

Me ei ole unustanud ka hommikuseid treenijaid – lausa kahel korral nädalas ootab treener Kärt kõiki TRXCardio treeningusse hommikul kell 9.00. TRX Cardio treening on tõhus väljakutse Sinu kehale, kus TRX harjutused vahelduvad intensiivsete harjutustega vastupidavuse arendamiseks. TRX® Suspesion Trainer on USA mereväes leiutatud treeningvahend, millega treenides kasutatakse harjutuste läbiviimisel raskusena omaenese keharaskust. TRX® võimaldab teha ohutult rohkem kui 70 harjutust jõu, paindlikkuse, tasakaalu ja liikuvuse parandamiseks. TRX® treening on suurepärane võimalus neile, kes soovivad täiustada treeningkava või leida vaheldust tavapärastele rühmatreeningutele ja jõusaalitreeningutele.

Alustame koos uut sportlikku hooaega meelepäraste treeningutega – Meriton Spordiklubist leiab igaüks endale sobiva!

Meriton Spordiklubi asub Tallinnas aadressil Toompuiestee 27. Vaata lisaks [url=http://www.meritonsport.ee]www.meritonsport.ee[/url]

Autor: Meriton Spordiklubis