28. august 2014

Audentes Fitnessi sügispakett

Oma igapäevastes tegemistes lähtume võtmesõnadest tervis, tarkus ja tasakaal. See on Sinu aeg, mida Sa panustad oma tervisesse ning täisväärtusliku elu loomisse, leides tasakaalu puhkuse, treeningu ja tarkade valikute vahel.

Audentes Fitnessis on palju häid võimalusi sportida aasta ringi: meil on jõusaal, ujula koos saunadega, kolm rühmatreeningute stuudiot, squash’i-väljakud, kergejõustikuhall ja -staadion, maadlussaal ja akrobaatikalinnak.

Sügispakett on mõeldud Sulle, kes Sa hoolid oma tervisest, kvaliteetajast iseendale ja laialdastest treeninguvõimalustest professionaalsete treenerite juhendamisel.

Sügispaketi reeglid

• Sügispaketi müügiperiood 25. augustist 5. oktoobrini 2014.
• Sügispaketi ühe kuu maksumus on 58 eurot.
• Sügispaketiga liitudes sõlmitakse 9-kuuline tähtajaline leping; treeningpuhkust see pakett ei võimalda.
• Sügispakett annab õiguse kasutada jõusaali, ujulat ja kergejõustikuhalli ning osaleda rühmatreeningutel kõikidel päevadel klubi lahtiolekuajal.

Esimestele liitujatele kingitus Dermoshopilt, pudel kookosvett ettevõttelt CocoActive Drinks ja ühekordne –25% sooduskupong Sportlandilt.

Sügispaketiga liitudes saad ühtlasi nautida Audentes Fitnessi klubiliikme soodustusi ning võid parkida ja mängutuba kasutada tasuta.

Sügispaketi lepingu sõlmimiseks pöördu klubi lahtiolekuajal vastuvõtus töötava klienditeenindaja poole.

Audentes Fitness asub aadressil Tondi 84, Tallinn. Lisainfo [url=http://www.audentesfitness.ee]www.audentesfitness.ee[/url]

Autor: Audentes Fitness