5. september 2014

VIDEO: Sparta rühmatreeningute sügis toob kaasa mitu uut tundi

Alates septembrist muutus Sparta rühmatreeningute tunniplaan varasemast värvikirevamaks. Peatreener Janika Koch-Mäe sõnul on Sparta tunniplaanis ka tänavu umbes 100 rühmatreeningut nädalas.

Mis on sügise tähtsaimad uudised Sparta rühmatreeningute poolel?

“Septembrist alustavad uudsed Bailamama treeningud – Women naistele ning 9 months rasedatele naistele,” kõneleb Janika, kutsudes kõiki värskeid tunde uudistama!

Samuti stardib oktoobrist BodyArt – keha ja meele treening, mis sisaldab endas joogat ja teisi keha ja meele elemente.

Treenerite kollektiivi lisandub uue tulijana tuntud sportlane Evelin Talts, kes hakkab juhendama BodyFit, FunctionalBody ja IntervallVentti tunde.

Janika sõnul võib alates oktoobrist tunniplaanist leida ka pooletunniseid Fitness FX-treeningud, mis koos septembris tunniplaani naasvate lõunaste Expresstreeningutega pakuvad võimalust lühiajaliseks, ent intensiivseks pingutuseks.

Kuidas uued liitujad leiavad õige treeningu?

Janika selgitab, et Sparta tunniplaanis on tunnid jagatud värvide järgi – algajatele sobivad rohelised, edasijõudnutele sinise värviga tunnid. Kollased on tantsulised, hallid keha ja meele treeningud.

“Ootame rühmatreeningutesse kõiki, nii mehi kui naisi, nii noori kui vanu!,” julgustab Janika kõiki treeningule tulema.

[url=http://sparta.ee/uudised/ruhmatreeningute-uudised/uudis/2014/08/29/sparta-ruhmatreeningute-sugis-toob-kaasa-mitu-uut-tundi/]VAATA VIDEOT[/url]

Vaata ka:
[url=http://sparta.ee/uudised/ruhmatreeningute-uudised/uudis/2014/09/01/uued-tunnid-spartas-bailamama-9-months-ja-bailamama-women/]Uued tunnid Spartas – Bailamama 9 months ja Bailamama Women[/url]

Spordiklubi Sparta asub aadressil Pärnu mnt 139c, Tallinn. Vaata lisaks [url=http://www.sparta.ee]www.sparta.ee[/url]

Autor: Sparta