19. september 2014

Ott Kiivikase mõtted enne Norway Sports Festivali

Viimased 11 päeva on järjest olnud ka ühtlasi tööpäevad, lisaks 8 trennipäeva jutti ja selge, et õhtuks olen päris väsinud olnud.

Stardime Norra, Fredrikstadi kus toimub sügishooaja esimene võistlus Norway Open Sports Festival. Lisaks minule sõidavad Oleg Anissimov, Kristina Nuut, Jekaterina Kern ja Ellen Parik. Pundiga koos on alati lõbusam minna ja saab üksteist aidata.

Olen saanud korralikult valmistada ja 5 nädalat dieeti saab esimese vastuse, mis seisus oleme. Ise hindan seisu heaks, teisiti ei saakski (sportlane räägib ka siis nii kui tippvormis ei ole…. 😀 ), selge et see pilt mis täna on ei ole 100% MM vorm ja ei peagi olema, sest 8 nädalat on MM-ni aega, kuid usun, et 95% on tööd juba tehtud, see tähendab, et ca 3-4 nädala pärast peaksin olema tippvormis, st et Eesti meistrivõistlustel võiks näidata ühte oma läbi aegade parimat paketti.

Kuna ma arvutit sedakorda ei saa kaasa võtta, siis ei saa reportaaži teha, kuid ehk on teistel võistlejatel kaasas ja AnneP teeb reportaaži nagunii.

Asjad said aga pakitud ja väljalend on meil 14.00

Loodame parimat ja anname endast parima! Ilusat päevasoovides! Edu ka meie bikiinidele nädalavahetusel Riias! 😉

[url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/34001-ott-kiivikas-fast-team-111-voistlus-norway-open-festival/?p=402998]Ott[/url]

Autor: Ott Kiivikas (Fitness.ee foorum)