25. september 2014

Sel laupäeval toimub suurejooneline Reebok Fitness Festival. Kohal ka heade pakkumistega FitShopi messiboks!

25. oktoobril toimub Arigato spordiklubis suurejooneline Reebok Fitness Festival, kus on kavas üle 20 erineva treeningu tuntud rahvusvaheliste ja Eesti treenerite juhendamisel.

Festivalipäeva soojendab sisse Eestis ainulaadne HotYoga ja seejärel viib emotsionaalse tantsutreeningu läbi festivali peakülaline, Reeboki rahvusvaheline treener Jessica Exposito Hispaaniast.

Reebok Fitness Festival on päev täis treeninguid ja seminare seitsmes saalis, valikus on tants, jõud, vastupidavus, jooga, pilates, taiji, Crossfit ja HotYoga. Eraldi ehitatakse festivalile Crossfit boks, kus sertifitseeritud Crossfit treenerite käe all saab proovida uudset jõu- ja vastupidavustreeningut. Lisaks saab osaleda Egle Eller-Nabi bikiinifitnessi seminaril ja päeva lõpetab Aeroobikakuninganna valimine.

[url=https://www.youtube.com/watch?v=_7GVly55n8c]Vaata päevajuhtide Tanja Mihhailova ja Lauri Pihlapi videotervitust[/url]

Võida Arigato spordiklubi 10 korra kaart ja Reebok spordikott!

[url=https://www.facebook.com/fitness.ee/photos/a.367888324566.142783.342294584566/10152052339859567/?type=1&theater]Jaga Fitness Facebooki fännilehel Reebok Fitness Festivali pilti, laigi Arigato spordiklubi FB lehte ning kirjuta kommentaaridesse, millises Festivali treeningus soovid osaleda.[/url]

Festivaliprogramm pakub kokku 22 treeningut ja palju meelelahutust, muusikat, tantsu ja etteasteid. Lisaks juba teada-tuntud treeningutele tutvustatakse festivalil ka uudseid stiile. Nii on kavas Egle Eller-Nabi bikiinifitnessi seminar, soojas 37-kraadises saalis toimuv HOTYOGA, USA erivägedest pärit vastupidavustreening CrossFit, Eestisväljatöötatud treeningstiilid DANCEFUNC ja üldkehaline treening ÜKT ning palju teisi stiile. Treeninguid juhivad rahvusvahelised ja Eesti tipptreenerid, peakülaline on Reeboki rahvusvaheline treener Jessica Exposito Hispaaniast.

Mõnusat vaheldust lisavad päevale moe- ja muusikateemalised meelelahutuslikud vahepalad. Üles astuvadTanja Mihhailova ja Lauri Pihlap, laval näeb Eestis kandakinnitavat tänavaspordi Street Workout esindusmeeskonna show’d, esitletakse Reeboki tantsu- ja treeningkollektsiooni. Samuti saab festivalil jälgida ja osa võtta Aeroobikakuninganna valimisest.

“Reebok Fitness Festival on ellu kutsutud just sellepärast, et meie hinnangul on Eestis puudu niivõrd laiapõhjaline treeningfestival, kus oleksid esindatud väga erinevad treeningstiilid. Meie eesmärk on tuua kokku nii tantsufännid, jooganautijad kui ka üldfüüsilise treenimisega tegelevad aktiivse elustiiliga inimesed ja samuti need, kes veel pole leidnud endale lemmiktreeningut,” rääkis Reebok Fitness Festivali korraldaja Sven Idarand.

Spordipeole on juba praegu registreerunud üle 400 osaleja. “Meil on hea meel, et festival on leidnud palju vastukaja Eestis ja jõudnud juba ka piiridest üle – Lätist on tulemas mitu bussitäit trennihuvilisi, nii et tasub kindlasti juba varakult Piletilevistpilet ära osta – terve päev treeninguid maksab ainult 10 eurot,” soovitas Idarand.

Fitnessi peole on oodatud kõik aktiivsest elustiilist lugupidavad ja erinevate treeningstiilidega tutvust teha soovivad inimesed. Pidu kestab terve päeva ja seda rikastavad oma energiaga Reeboki rahvusvahelised treenerid ja kodumaised tipptegijad. Festivalipäeva juhivad sportlikud üllatusesinejad.

Kavas:

• üle 20 treeningu 7 saalis
• tants, jõud, vastupidavus, jooga, pilates, taiji, HOTYOGA, CrossFit, siserattatreening jpm
• uudsed treeningstiilid Eestis, mida lihtsalt peab proovima
• treenerid Hispaaniast, Soomest ja Lätist
• Eesti tipptreenerid
• 3 workshop’i
• Aeroobikakuninganna võistlus
• moedemonstratsioonid
• tantsu-show’d
• lounge ala treeningust taastumiseks
• pakkumised partneritelt
• koolitused treeneritele järgneval päeval

Osalemine:

Reebok Fitness Festivali pilet [url=http://www.piletilevi.ee/est/piletid/sport/mitmesugust/reebok-fitness-festival-151957/]eelmüügist[/url] 10 eurot
Pilet kohapeal 15 eurot

Aeroobikakuninganna võistluse jälgimine (kl 17-19) tasuta

Loe lähemalt: [url=http://www.arigato.ee/reebok-fitness/]www.reebokfitness.ee[/url]

Lisainformatsioon:
Sven Idarand
Arigato Spordiklubi
Spordijuht
Tel: 5298303
e-post: [url=sven.idarand@arigato.ee]sven.idarand@arigato.ee[/url]

Reebok Fitness Festivalil on kohal ka FitShop

25. oktoobril Arigatos toimuval Reebok Fitness Festivalil on kohal ka FitShopi messiboks koos heade pakkumistega! Erihinnaga Puddingid, Walden Farmsi kalorivabad kastmed ja siirupid, erinevad joogid, Protein Pancake Mix ja veel teisigi häid pakkumisi!

Ole kohal sel laupäeval Arigatos!

Autor: Reebok Fitness Festival