2. oktoober 2014

Savickas Sports Festival sel laupäeval. Võistlevad Ott Kiivikas, Ellen Parik ja Tatjana Kurilova!

Ott Kiivikas, Ellen Parik ja Tatjana Kurilova sel laupäeval võistlustules Leedus!

Sel laupäeval toimub Vilniuses kulturismivõistlus Savickas Sports Festival 2014. Eestist võistlevad sel võistlusel bikiinifitnessis Ellen Parik ja Tatjana Kurilova ning kulturismis esindab meid Ott Kiivikas!

Võistlustele on end registreerunud 42 sportlast Eestist, Lätist, Leedust ja Valgevenest. Võisteldakse bikiinifitnessis, body-fitnessis, klassikalises kulturismis, kulturismis ja toimub ka veel Mis Fitness Model valimised. Savickas Sports Festival 2014 auhinnafond on 6000€

[pilt=11167]Ellen Parik, IFBB bikiinifitnessist

[pilt=11168]Tatjana Kurilova, IFBB bikiinifitnessist

Võistlused algavad 4. oktoobril kell 16.00. Kajastus [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38919-savickas-sports-festival-2014-lisatud-voistlusjuhend/]Fitness.ee foorumis[/url] ja [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/34001-ott-kiivikas-fast-team-savickas-classic/page-268#entry403845]Ott Kiivikase blogis.[/url]

Ott Kiivikase kommentaar enne ärasõitu:

“Asjad on pakitud ja homme stardime Leetu Savickas Classicule. Varasem kogemus pärineb sellelt võistluselt 2012 aastast ja oli selline kompaktne võistlus, Vilniusesse on hea ka autoga sõita ja kui pundiga koos minna, siis seda lõbusam.

Mingi võistlejate nimekiri käis läbi ka, kuid kõik suht tundmatud nimed minu jaoks, seega raske prognoosida, mis vormiga vastsed tulevad ja ega ma ausalt öeldes selle pärast ka väga ei muretse.

Ise olen kindlasti teravam kui 2 nädalat tagasi Norras, ei olnud siis ka udune, kuid kindlasti mitte lõppteravus (viimane peaks tulema EMV). Kohapealt proovin kindlasti teha ka ülevaate, mis seal toimub.

Kaal ei ole palju kahe nädalaga langenud ehk 0,5 kilo, kuid pilt on teravuse mõttes järgi tulnud (tihti ongi nii, et kui kaal liiga ruttu kukub, ei tule pilt järgi ja vahest hoiad kaalu ja näed et läheb teravamaks). Reedel tõenäoliselt teen enne pikka autos istumist jooksutiiru. Olengi viimase nädal aega iga päev teinud ca 5-7 km jooksu.

Ega muud kui vesi nahavahele ja “laksud hakkavad käima… 😀 ” ärge siis ära ehmatage kui laupäeva õhtul taevas tavapärasest heledamalt kumab… ;)”

Ott

Autor: Toimetus