4. oktoober 2014

Endla Vaheri reisikiri Mehhiko MMilt

Hola a todos! Siit tuleb meie reisikiri 🙂

Reis Mehhikosse läks meil väga hästi, kui mitte arvestada seda, et reis Tallinnast Morelia hotelli kestis 32 tundi. Eesti aja järgi kella viiest hommikul (02.10) kuni kella üheni päeval (03.10). Mehhiko aja järgi 18:30 ja Eesti aja järgi 02:30 jõudsime Mexico Citysse, pooleteise tunni pärast oli buss sportlasi täis, aga ära ei saanud sõita, sest pidime teise bussi järgi ootama. Väljusime 21.30 (05:30).

22.30 tegime juba esimese pooletunnise peatuse. Bussijuht ütles, et Morelia on nüüd vaid neljatunni kaugusel. Mõtlesime, et polegi nii hullu, kui 02:30 Moreliasse jõuame, aga seda me ju ei teinud. Vahetult enne Moreliat tegi bussijuht veel ühe pooletunnise peatuse. Kell oli juba 03:40 (11:40) Morelia olevat 20min kaugusel. 40min pärast Moreliasse jõudes ja seal ringi sõites mõistis bussijuht, et ta on eksinud ja pööras otsa ringi, helistada ei tahtnud ta kellelegi. Möödusime mitmetest hotellidest, lootes, et iga järgnev on meie oma. Kõik sportlased mõlemas bussis olid väsinud ja näljased- teate küll 🙂 Kuhugi mäe otsa jõudes mõistis bussijuht, et ta on jälle eksinud ja pööras bussi ringi, teine buss meie järgi. Sõitsime veel 20min ja üks hotellidest, millest me mööda enne sõitsime ja mida ma läbi pimeduse ja bussi tumendatud klaaside enne olin näinud, oligi meie hotell 🙂 20.min viimasest peatusest sai 1 tund ja 20min.

Jõudsime hotelli, kus oli suur sagimine ja trügimine. Tänu kiirele tegutsemisele ja kuna meid eestlasi nii vähe on, saime toa ruttu kätte. Saime veidi enne kuut hommikul magama. Ärkasime kell üheksa, läksime sööma ja siis teatati meile, et süüa saab tasuta ainult kella üheksani, et nüüd peame maksma. Ilusa küsimise peale ja kuna jõudsime hotelli nii hilja, lubati meil siiski süüa.
Ja seiklused ei piirdu ainult sellega 🙂 Igal juhul nalja saab palju 🙂

Kohtusime hommikusöögil ka Endla treeneri Luboga ja tema teise sportlase Dominicaga, kellega Endla läks just alla harjutama. Kuna Endla kategoorias on vaid kaks võistlejat ja kuni 163 on neli võistlejat, siis arvatavasti toimub võistlus juunioride fitnessis vaid pühapäeval. Ja Endla saab veel ühe päeva valmistuda, kuigi see kerge ei saa olema. Endla näeb superhea välja ja eile registreerimisel tekitas ta meeste seas jälle furoori oma kõhulihastega :).

Tundke treenimisest rõõmu, nagu meie! 😉

Lembi ja Endla

LIVE!

[url=http://www.ustream.tv/search?q=FMFF&category=sports]Vaata otseülekannet ja salvestusi juunioride ja veteranide maailmameistrivõistlustest![/url]

Autor: Endla Vaher