6. oktoober 2014

Endla Vaher võitis juunioride MMil fitnessis hõbemedali! Lisatud Endla kommentaarid!

Eile Mehhikos toimunud juunioride ja veteranide maailmameistrivõistlusel võitis 22-aastane Endla Vaher fitnessi absoluutkategoorias hõbemedali.

Endla Vaher võistles 5. oktoobril Mehhikos IFBB juunioride maailmameistrivõistlusel, kus sai Slovakkiast pärit kahekordse maailmameistri Dominika Multanova järel teise koha. Nii Endla kui ka Dominika treenivad slovakk Lubomir Hečko näpunäidete järgi.

Endla sõnul on ta on treeningkaaslase võidu üle väga õnnelik, olenemata, et läks ka ise kullale järele. Siiski tegi Vaher võistlusteks korraliku ettevalmistuse ning oli rahul nii oma vormi kui ka vabakava sooritusega. Endaga rahulolemist peabki Endla kõige tähtsamaks. Täna veel puhkab ta võistlustest ning annab veidi järele ka oma dieedis. Kuid juba homme algab uue hooga ettevalmistus, et juba 17. oktoobril naiste fitnessi maailmameistrivõistlustel esitleda end veelgi paremini.

Endla Vaher sai hõbemedali ka möödunud aastal Mongoolias peetud juunioride MMil. Juba teisest juunioride MM hõbedast Endla ennast aga häirida ei lase, sest suurim eesmärk on siiski naiste maailmameistrivõistluste kuld. Juunioride kategoorias võistleb Endla viimast aastat.

[pilt=11180]Endla ja Lembi Vaher Mehhikos poseerimas juuniorde MM hõbemedaliga

Vaata pilte Endla võistlusest: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38881-ifbb-world-junior-and-master-championships-2014-endla-vaher-hobe/?p=404011]IFBB World Junior and Masters Championships 2014[/url]

Autor: Toimetus