6. oktoober 2014

Uus d päike päevitus on nahasõbralikum ja päevitusjume kestvam

Päevitamine on mõnus tegevus. Soojad kiired paitavad keha, vabastades õnnehormoone ning tekitades rahuliku ja lõõgastunud oleku. Paituse tulemusel saab nahk kauni jume, keha aga vajalikus koguses D-vitamiini.

Päike on meie organismile vajalik! Tänu uutele päikeseseadmetele saab d päike päevituskeskustes turvaliselt päevitada aastaringselt, nautides turvalist päevitamist ja sensuaalselt kaunist jumet.

Täna on d päike päevitusteenus kõige tervislikum ja turvalisem viis sisetingimustes päevitamiseks.

Kas naudite suvisel ajal päikese käes olemist? Või proovite vähemalt korra aastas lennata palmi alla puhkama, et mõnuleda rannaliival ja lasta oma kehal muutuda kadestamisväärselt kuldpruuniks?

Enam pole teil vaja otsida ideaalset kohta kaugelt, sest d päike päevituskeskuse lampide kiirgusintensiivsus on samaväärne loodusliku päikesega. Nii saate aastaringselt päevitada turvaliselt, loomuliku valguse ja kiirgusintensiivsuse käes. Meie salongides päevitades naudib teie keha täpselt sellist UV kiirguse doosi kui Vahemere piirkonnas rannal keskpäeval lebades. Ehk teisisõnu: sisetingimustes päevitamine on nüüdsest turvalisem ja nahasõbralikum!

Miks on d päike päevitusseansid sisetingimustes parimad?

1. Nende kiirgusintensiivsus on samaväärne loodusliku päikesega
2. Päevitusseanss on 15-20 minutit ehk nahale sõbralikum
3. Nahakahjustuse oht on viidud minimaalseks

Naudi parimat, kauakestvamat ja turvalist päevitust!

Päikese kampaania on alanud!

Tule d päike päevitussalongi, sest oktoobris päevitad kuni 50% soodsamalt
Vaata kampaaniainfot [url=http://dpaike.ee/paikesekampaania/?utm_source=fitnessee&utm_medium=cpc&utm_content=banner594&utm_campaign=paikesekampaania&_ga=1.156897010.856118501.1412318764]www.dpaike.ee[/url]

Loomulikult päikeseline elu!

Autor: www.dpaike.ee