22. oktoober 2014

FitShopi messipakkumised Reebok Fitness Festivalil sel laupäeval Arigatos!

Laupäeval, 25. oktoobril toimub Arigato spordiklubis Reebok Fitness Festival, kus on kohal ka Fitshop!

Ürituse puhul on [url=http://http://fitshop.fitness.ee/12/]FitShop.ee[/url] messiboksi kaasa võetud eriti kuumad pakkumised toidulisanditele, vahepaladele ja valgujookidele! Tasub messiboksi tulla uudistama, kuna häid pakkumisi ja uusi üllatajaid jagub!

Vaata Fitshopi eripakkumisi!

[pilt=11230]

[pilt=11231]

[pilt=11232]

[pilt=11233]

[pilt=11234]

[pilt=11235]

[pilt=11236]

[url=http://http://fitshop.fitness.ee/]FitShop.ee[/url] – Kui tahad olla parim

Sel laupäeval toimub suurejooneline Reebok Fitness Festival

25. oktoobril toimub Arigato spordiklubis suurejooneline Reebok Fitness Festival, kus on kavas üle 20 erineva treeningu tuntud rahvusvaheliste ja Eesti treenerite juhendamisel.

Festivalipäeva soojendab sisse Eestis ainulaadne HotYoga ja seejärel viib emotsionaalse tantsutreeningu läbi festivali peakülaline, Reeboki rahvusvaheline treener Jessica Exposito Hispaaniast.

Reebok Fitness Festival on päev täis treeninguid ja seminare seitsmes saalis, valikus on tants, jõud, vastupidavus, jooga, pilates, taiji, Crossfit ja HotYoga. Eraldi ehitatakse festivalile Crossfit boks, kus sertifitseeritud Crossfit treenerite käe all saab proovida uudset jõu- ja vastupidavustreeningut. Lisaks saab osaleda Egle Eller-Nabi bikiinifitnessi seminaril ja päeva lõpetab Aeroobikakuninganna valimine.

Ole kohal!

Vaata lisaks:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/6100/sel-laupaeval-toimub-suurejooneline-reebok-fitness-festival-kohal-ka-heade-pakkumistega-fitshopi-messiboks]Reebok Fitness Festival 2014[/url]

Autor: FitShop.ee