1. november 2014

Ott Kiivikas taas Põhjamaade absoluutne meister! Lisatud protokoll!

Hetkel Islandil toimuvatel Põhjamaade meistrivõistlustel tuli Ott Kiivikas taas kulturismis absoluutseks meistriks!

Ott Kiivikase jaoks on tegu Põhjamaade meistrivõistluste 9. medaliga, ühtlasi 5. kullaga ning 3. järjestikkuse absoluutse meistritiitliga neilt võistlustelt.

Ott Kiivikas: “päeval juba tundsin, et siit midagi täna tuleb,” ning lisab: “enesetunne oli hea, ütlesin päeval juba teistele ka, et täna on tulemas kõva tulemus. Suuremaid mehi oli küll, aga kuivus lõikas kõigil pilve jalge alt.”

Absoluutse võidu puhul premeerib Kiivikas enda keha sellega, mida meeskonnaga ühiselt menüüst välja valitakse. “Kõik, mis on oravast suurem, ent hamba all ei karju, läheb söögiks,” naerab Kiivikas, kes tunnistab aga, et pole lõunast saadik midagi söönud.

2 nädala pärast võistleb Ott Kiivikas Brasiilias toimuval kulturismi maailmameistrivõistlustel.

Eestist võistles Põhjamaade meistrivõistlustel 6 sportlast, kellest keegi teine kahjuks finaali ei pääsenud.

Tulemused

[attachment=339]Lae alla võistluste protokoll[/attachment]

Vaata võistluste kajastust Fitness.ee foorumis: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38701-nordic-championships-2014-ott-1-bb-over-all-winner/page-3#entry405676]Nordic Championships 2014[/url]

Samal teemal:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/6182/kiivikas-reinart-pilt-ja-teised-1-novembril-pohjamaade-meistrivoistlustel]Kiivikas, Reinart, Pilt ja teised 1. novembril Põhjamaade meistrivõistlustel![/url]

Autor: Toimetus