9. november 2014

Juba sel pühapäeval: TRX personaaltreeningu koolitus Tallinnas

30. november kallab personaaltreeningutesse kuhjaga värvi ja erksust!

TRX Treeningsüsteem annab suurepärase võimaluse muuta treeningud mitmekülgseks ning treenida lihasjõudu ning tasakaalu läbi huvitavate harjutuste ja atraktiivsete väljakutsetega.

Nüüd treenime funktsionaalselt!

Mitu lihasgruppi töötab samal ajal. Ääretult lihtne vahend, mis kinnitatakse kandva konstruktsiooni külge – see on TRX, mis pakub piiramatuid võimalusi treeningute läbiviimiseks ning iseseisvalt harjutamiseks. TRX Treeningvahendit on lihtne kasutada ning mugav endaga kaasas kanda – töö- või puhkusereisidele, treeningutele välitingimustesse.

TRX mobiilsus muudab keha uskumatuks liikumismasinaks.

Funktsionaalne treening on hetkel fitnessimaailmas muutunud trendiks number üks. Mitut lihasrühma sama harjutuse jooksul aktiveerides kindlustab arengu vastupidavuses, lihaste tasakaalus ja tugevuses.

Kahest käepidemest, jalaaasadest, jäikadest rihmadest ning kinnitusest koosnev TRX on seadnud eesmärgiks treenida kogu kere lihaskonda. Rihmad saad hõlpsasti kinnitada lakke (vajalik kandev kinnituspunkt), ukse, seina või puu külge ning alata võib vaid Sinu enda keha raskust kasutav superlahe treening. Harjutuste raskusastet on võimalik reguleerida vastavalt oma füüsilist ettevalmistust arvestades. Vaja on vaid muuta nurka TRX-i ja kinnitus- ehk ankrupunkti vahel. Treenida saavad kõik – noor tippsportlane, eakad või aktiivset taastusravi vajavad patsiendid. Harjutusvara koosneb kümnetest erinevatest kätekõverdustest, kükkidest, väljaastetest, sõudmise imitatsioonidest – dünaamikast ja staatikast. Ükski kehaosa ei tööta eraldi – igas liigutuses osaleb mitu kehaosa.

Lai valik harjutusi

Tore on näha, et treeningud ei koosne enam vaid igavatest istessetõusudest, kätekõverdustest ning klassikalistest kükkidest. TRX ning muu funktsionaalne treening on üha enam populaarsust võitnud treenimisviise. Seda enam, et saad kõikide harjutuste sooritamiseks vajalikud vahendid endaga kaasa võtta igale poole vaid väikese kotiga ja raskuseks kasutad vaid oma keha. Samuti koguvad populaarsust TRX treeningud ka rühmatreeningutena.

Juba 30.11.2014 toimub TRX Personaaltreenerite koolitus MyFitness Rocca al Mares. Loe lähemalt ning registreeru [url=http://trxtraining.ee/Koolitused/kalender/]SIIN.[/url]

Koolituse aeg: 30.11.2014 kell 9.00 – 17.00
Hind: 175 EUR (sis KM%)
Koolitaja: TRX Master Trainer: Ralfs Upmanis Lätist

Ülevaate koolitusel toimuvast [url=https://www.youtube.com/watch?v=HtdFJ2VK3Xo]SIIN[/url] (YouTube video).

Lisaks ootavad koolitusel osalenuid väga head hinnad TRX toodetele!

Lisaks

29. novembril toimub Eesti esimene Bulgarian Bag treenerite koolitus

Bulgaaria maadleja ning treener [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Ivanov_%28wrestler%29]Ivan Ivanov[/url] koos ACE Exercice füsioloogi ja fitnesseksperdi [url=http://functionfirst.com/pete_bio.html]Pete McCalliga[/url] kirjeldavad taasleitud vanakooli vahendit uues kuues: sangpommi ja liivakoti hübriid – [url=http://suples.com/bulgarian-bag/original-model.php]Bulgarian Bag[/url].

“Bulgarian Bag on käepärane vahend arendamaks mitmetasandilist plahvatuslikku jõudu või kui otsite võitluskunstide tehnika parandamiseks vajavat koormust. Samuti on ta piisavalt lihtne käsitseda nii algajal tervisespordihuvilisel kui edasijõudnud harrastajal.”

Tänaseks on Bulgarian Bag saanud jala ka fitnessklubide ukse vahele, kus teda ei kasutata vaid jõusaalides ning personaaltreeningutel, vaid viiakse läbi ka plüomeetrilisi harjutusi sisaldavaid rühmatreeninguid.

Vaata lisaks:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/6154/29-novembril-toimub-eesti-esimene-bulgarian-bag-treenerite-koolitus]29. novembril toimub Eesti esimene Bulgarian Bag treenerite koolitus[/url]

Autor: Gfitness