10. november 2014

Ott Kiivikas sõidab kulturismi MM-ile!

Ott Kiivikas lendab teisipäeva varahommikul Brasiiliasse, et nädalavahetusel võistelda kulturismi maailmameistrivõistlustel!

Sel nädalavahetusel toimuvad Brasiilias IFBB meeste kulturismi maailmameistrivõistlused, kus ainsa eestlasena võistleb Ott Kiivikas.

Oti [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/34001-ott-kiivikas-fast-team-brasiilia-siit-ma-tulen/?p=406126]blogisissekanne[/url] enne ärasõitu: “Sõbrad, aeg viimaseks sissekandeks enne ärasõitu. Trennid tehtud, täna sai viimane trenn ka videosse võetud ja loodetavasti saate selle tulemust juba lähipäevil imetleda Fitness TV -s. Asjad on ka pakitud, kell vaja helisema panna 3.30…. ja ega pikka pidu ei ole, stardime teele ja loodame parimat. Enesetunne on väga hea (kui keegi ikka ütleb, et ei ole võimalik teha supervormi ilma hea enesetundeta, siis mina sellele alla ei kirjuta…. ) Kaal päeval enne trenni 86,4 kg seega 1,4 kilo üle (Kiivikas võistleb kategoorias -85kg – toim.), kuid eks ta on siin viimasel nädalal ca 2 kilo ka vee arvelt kõikunud. Küll ma ilusasti sisse mahun ja ilma erilise toidu manipulatsioonita. Peaasi on lennukis mitte süsikaid laadida, siis ei viska palju juurde ja kohapeal toidu ja liikumisega saan reguleerida.

Eks näis kui hea interneti ühendus kohapeal on, kuid hotell kus võistlus toimub on 5 tärni, seega loodetavasti seal ka korralik ühendus on olemas. Seniks kõike paremat ja tänan juba ette kõiki, kes hea sõnaga on kogu hooaja toetanud! ;)”

Ott

IFBB meeste kulturismi maailmameistrivõistluste ajakava:
13.11 kaalumine ja registreerumine
14.11 eelfinaalid
15.11 finaalid

Ela Otile kaasa sel nädalavahetusel Fitness.ee vahendusel!

Vaata ka:
Fitness.ee foorum: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38867-ifbb-mens-bb-world-championships-2014/]IFBB Men’s BB World Championships 2014[/url]

Autor: Toimetus