4. detsember 2014

FitShop.ee ja EKFL ootavad teid Kutselabori fitnessi alal Teeviida messil!

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit ja Fitness.ee koostöös FitShop.ee’ga on sel reedel ja laupäeval Ettevõtlusameti Kutselaboris Teeviidal!

Fitness.ee messialal tutvustatakse kulturismi-, fitnessi- ja jõusaalitreeneri ametit ning jagatakse informatsiooni eelseisvate erialaste koolituste kohta. Vastatakse ka kõikidele küsimustele, mis puudutavad treeneriametit.

Samuti saab reedel, kell 13.00, Kutselabori laval näha maailma tugevaima mehe, Žydrūnas Savickase, esitlust koos Ott Kiivikasega. Laupäeval, kell 12.00, üllatab kõiki Teeviida külastajaid oma etteastega fitnessi maailmameister Oleg Anissimov!

Kutselabori fitnassi alal on võimalik proovida ka Iron Gymi seadmeid ning võita ka auhindu. Lisaks toimub ka FitShopi uute eritoitude esitlus!

Fitnessi ala asub Ettevõtlusameti Kutselaboris Eesti Näituste messikeskuse B-hallis.

Kelleks Sa tahad saada? Mida Sa tahad teha? Mida Sina elult tahad?

Ma mõtlen PÄRISELT teha?

Ära mõtle selle peale mida Sa peaksid tegema – ära mõtle sellele, kuidas saada turvaline töökoht, et arved saaksid makstud.

Järgi oma südant – alati! Tee seda, mida Su süda kutsub, sest kui Sa teed midagi, mis Sind siiralt huvitab, mis toob naeratuse Su näole, mis tekitab südames elevust, siis Sa muutud selles lõpuks meisterlikuks. Kui Sa oled selles milleski meisterlik, saad sa küsida oma töö eest ka väärilist tasu, nii, et ära muretse raha pärast – jah, see on vajalik, kuid päeva lõpuks on see pelk paber, millele on omistatud abstraktne väärtus. Sinu elu on aga päris ning seda ei tohi raisata – ela oma elu, naudi seda, avarda oma maailma ning jahi kogemusi, elamusi ning naudingut.

Tule Teeviidale!

Teeviit ei ole pelk infomess, see on Algus, esimene samm Sinu edasisel isiklikul, imelisel teekonnal.

Teeviit 2014 toimub 2 päeva: reedest, 05. detsembrist kuni laupäeva, 06. detsembrini Tallinnas Eesti Näituste Messikeskuses (Pirita tee 28).

Uksed on avatud:
5. detsembril (reedel): kell 10.00-18.00
6. detsembril (laupäeval): kell 10.00-16.00

Noorte infomess Teeviit 2014 toimub 5.-6. detsembril Tallinnas.

Autor: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit