19. detsember 2014

Teeviida FitShopi loosi võitjad on selgunud

FitShop.ee ja Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit osalesid 5. ja 6. detsembril Teeviida messil ning korraldasid ühise loosi, mille võitjad on nüüd selgunud!

Kutselabori fitnessi alal FitShopi ja EKFLi boksis oli võimalik mõõtu võtta kolmel alal: kõhurull, kangivõistlus ja lõuatõmbed. Kõigi osalenute vahel loositi välja kolm auhinda, ning võitjateks osutusid Tauno, Raiko ja Ive-Triin. Kõikide võitjatega võetakse ühendust!

Jõualade parimad:

Kõhurulli võistluse parima tulemuse tegi Tauno, kes sooritas 30 kordust. Kangivõistluse parima tulemuse tegid Harle ja Rainer, sooritades mõlemad kangiga 37 kordust ja lõuatõmmetes oli ülekaalukalt parim Denis, kes tõmbas 10 lõuatõmmet.

[pilt=11536]Teeviida messil tutvustas Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit kulturismi-, fitnessi- ja jõusaalitreeneri ametit ning võimalust, kuidas saavutada treenerikutse. Erialane koolitus algab 8. märtsil 2015. [url=http://www.fitness.ee/registreeru-koolitusele]Registreerimine ja lisainfo…[/url]

FitShop tutvustas Teeviidal toidulisandeid, nende kasutegurit ning kõigile külastajatel oli võimalik kohapeal tooteid ka proovida ning maitsta. FitShopis on müügil ka kohapeal esitletud Iron Gym treeningvahendid: [url=http://fitshop.fitness.ee/otsing/0/search/iron%20gym/]vaata lisaks.[/url]

Aitäh kõigile jõualadel ja loosis osalenutele!

Autor: Toimetus