16. jaanuar 2015

Bikini Fitness workshop: Toitumise ja treeningu ABC I osa. Kiirematele parem hind!

Ootame teid taas bikiinifitnessi seminarile, mis toimub juba 7. veebruaril Audentes Fitness spordiklubis!

Sel korral on fookuses koos lavalise liikumisega ka toitumine ja treening. Bikini pro Egle Eller-Nabi viib läbi poseerimise ja T-kõnni workshopi, FAF Eesti treenerikoolituste korraldaja-projektijuht ja treener Sven Idarand selgitab kerelihaste tugevdamise olulisust ning selle tähtsust baasharjutuste sooritamisel. Personaaltreener Taimi Ainjärv viib läbi toitumisalase koolituse „Sportlase tervislik ja terviklik toitumine“

Toimumise aeg: laupäev, 7. veebruar kell 10.00 – 14.30
Koht: Audentes Fitness, Tondi 84, Tallinn

Ajakava:

10.00-11.45 FAF Eesti treenerikoolituste korraldaja-projektijuht, Arigato Spordiklubi ja CitySpa spordijuht ning vabakutseline koolitaja Sven Idarand viib läbi loengu ning praktilise tunni kerelihaste tugevamisest ning aktiveerimisest, mille printsiibid on alus nii ohutul üldtreeningul kui ka jõusaalitreeningul. (Kerelihaste treeningu alused, näited kerelihaste aktiveerimisest jõuharjutuste korral ning 30 minutiline core treening).

12.00-13.00 Eesti esimene Bikini pro võistleja Egle Eller-Nabi viib läbi Bikini Fitnessi poseerimise ning lavalise liikumise tunni (T-walk).

13.00-14.00 personaaltreener Taimi Ainjärv viib läbi toitumisalase koolituse „Sportlase tervislik ja terviklik toitumine“, mille käigus räägitakse toiduainetest, mida valida igapäeva menüüsse, et tagada piisav energia treeninguteks ja millised on tervist toetavad valikud.

Maksumus

Hind registreerudes kuni 25. jaanuarini on 35 eurot, alates 26. jaanuarist – 6. veebruarini 45 eurot ja kohapeal 50 eurot.

21. märtsil toimub koolituse II osa. Mõlemale koolitusele enne 25. jaanuarit registreerudes kehtib soodushind 59 eurot!

Registreerumine ja lisainfo: [mail=bikiniestonia@gmail.com]bikiniestonia@gmail.com[/mail], +372 5393 3394.

Workshop toimub koostöös Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liiduga ja annab treeneritele kutse säilitamiseks 5 täiendkoolitustundi!

Autor: Korraldusmeeskond