20. jaanuar 2015

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit ja Christinas Clinic alustasid koostööd

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit ja ilukirurgia kliinik Christinas Clinic alustasid koostööd!

On teada, et kulturismi ja fitness-üritustel hinnatakse nii suuremaid kui ka väiksemaid detaile. Suures osas on meie keha treeningute ja toitumisega vormitav, kuid iluvigade likvideerimiseks või keha täiendamiseks võib abi otsida ka spetsialistidelt.

Väga oluline on seejuures leida spetsialistid, kes oskavad arvestada sinu keha ja elustiili eripäradega. Seetõttu tuleks pöörduda nende poole, kellel on juba pikaajaline kogemus sportlaste teenindamisega. Seetõttu soovitab Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit ilukirurgia vallas just Christinas Clinicut.

Chistinas Clinic on üle 20 aasta tegutsenud plastika- ja rekonstruktiivkirurgia kliinik Eestis, kelle kogemus fitness-sportastega sai esmalt alguse väljastpoolt Eestit. Peamiselt külastab kliinikut veel Soome klientuur, kuid viimasel ajal on ka eestlaste osakaal kliiniku hea maine tõttu oluliselt tõusnud.

Koostöös EKFLiga soovib Christinas Clinic rääkida just neist probleemidest, millega fitness-sportlased arstide poole pöörduvad. Ühe näitena võib tuua küsimused rinnaimplantaatide, nende paigaldamise tehnikate ning võimalike asupaikade kohta. Samuti on sportlaste seas aktuaalseks teemaks keharasvad ning tihti kerkib esile dilemma, kas rasvasid eemaldada, või neid hoopis ilusama kuju vormimiseks ümber jaotada.

Seetõttu soovib Christinas Clinic rääkida neist küsimustest laiemalt. Anda meditsiini-alaseid nõuandeid ja pakkuda välja lahendusi tüüpprobleemidele, mida kliinik on täheldanud sportlaste seas. Samuti loodab Christinas Clinic pakkuda kvaliteetseid teenuseid neile, kes vajavad spetsialistide abi. Kliinikul on tipp-tasemel meeskond nii konsultatsioonide, operatsioonide kui järelravi läbiviimiseks; järjepidevalt kaasajastatud aparatuur ja materjalid ning end regulaarselt täiendavad kirurgid.

Christinas Clinicut võib kohata ka EKFLi poolt korraldatavatel võistlustel. Kliinik oli ka juba möödunud sügisel Eesti meistrivõistluste toetaja.

EKFLi ja Christinas Clinicu kostöös ilmunud artiklid:

[url=http://www.fitness.ee/artikkel/1622/taitesustid-aitavad-taastada-dieediga-kadunud-naovormid]Täitesüstid aitavad taastada dieediga kadunud näovormid[/url]
[url=http://www.fitness.ee/artikkel/1612/mis-on-emdiastasis-rectiem-kuidas-seda-ara-tunda-ning-kuidas-sellest-vabaneda]Mis on diastasis recti, kuidas seda ära tunda ning kuidas sellest vabaneda[/url]

Kasulikud lingid:
[url=http://www.christinasclinic.com/et/mittekirurgilised-protseduurid/taeitesuestid]Täitesüstidest Christinas Clinicu lehel[/url]

Autor: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit ja Christinas Clinic