22. jaanuar 2015

Alfa 2015 stardib laupäeval. Kohal on ka FitShop koos heade pakkumistega!

Eesti tippsõudjad stardivad laupäeval Tallinna Spordihallis üheskoos 500 harrastajaga traditsioonilisel sõudeergomeetrite võistlusel Alfa 2015, päeva oodatuimas meeste võistlusklassis sõidab 40 osalejat.

Allar Rajal, Tõnu Endreksonil ja Andrei Jämsal tuleb üksteisega 1000 meetri distantsil mõõtu võtta ilmselt mitu korda, sest loosi tahtel starditakse ühes eelsõidus. Lihtsam pole kindlasti Kaspar Taimsool, kelle vastasteks eelsõidus on kaaslased neljapaadist, Sten-Erik Anderson ja Kaur Kuslap.

Alfa peakorraldaja Mihkel Klementsovi sõnul segavad kindlasti kaarte ka välismaalased. “Koos Taimsooga stardib näiteks lätlane Gints Zunde, kes eelmisel aastal finišeeris meeste finaalis viiendana,” ütles Klementsov.

Finaalidesse pääseb 16 eelsõidu parimat. Kõige tihedam on konkurents kuni 17-aastaste poiste hulgas, kus finaalikohta püüab tervelt 77 osalejat, neist paljud naaberriikidest.

“Sisesõudmise harrastajate hulk Eestis on viimastel aastatel väga kiiresti tõusnud, eriti tänu spetsiaalsetele rühmatrennidele üle Eesti,” kirjeldas Klementsov. “Täiesti võimalik, et just harrastajate ja veteranide klassides võivad taas mitmed Alfa rekordid sündida.”

60+ vanuseklassis võistlev Madis Lõhmus võitis eelmisel nädalal Amsterdamis peetud Euroopa suurima ergomeetrivõistluse Euro Open. Stardis on ka värske 1000 kilomeetri tandemsõidu maailmarekordimees Rait Merisaar.

Alfa 2015 algab eelsõitudega kell 11.00, finaalid peetakse kell 15.00. Publikule on sissepääs tasuta. Võistlustest tehakse ka online-ülekanne, mis on nähtav Delfis.

Alfal starditakse sõudeergomeetritel Concept2, mis on üks enimlevinud treeningmasinaid maailmas. Võistlus toimub 22. korda.
[url=http://www.alfarace.ee/teade/startlist_alfa_2015.pdf]Stardiprotokoll[/url]

Lisainfo: [url=http://www.alfarace.ee]www.alfarace.ee[/url]

Kohal on ka FitShop

Laupäeval Tallinna Spordihallis toimuval sõudmise suurvõistlusel Alfa 2015 on kohal ka FitShop.

FitShopi boksis on müügil soodushindadega vahepalad, toidukorraasendajad, taastavad tooted ning ka energiageelid ja magneesiumitooted.

[url=http://fitshop.fitness.ee]FitShop.ee[/url] – hoiab Sind parimas vormis!

Kohtume Alfal!

Autor: Alfarace