29. jaanuar 2015

Ajakirjas Pulss ilmub koostöös Fitness.ee’ga uus terviserubriik

Sportlik elustiil ja õige toitumine on produktiivse ning rahuldust pakkuva elukorralduse üks olulisemaid aluseid. Töö ja perega seotud kiire elutempo ei tohiks olla takistuseks füüsilise vormi ülevalhoidmiseks ja organismi tasakaalustatud arenemiseks. Hea toonuse ülevalhoidmise eesmärgil on võimalik ennast treenida ka väljaspool spordisaali. Soovi korral saab sellesse kaasata kogu pere. Ennast sportlikult trimmida on võmalik nii kodus, pargis kui ka autoroolis või kontorilaua taga istudes. Meie räägime sulle kuidas.

Kõigest sellest räägivadki Kristina Nuut ja Ott Kiivikas ajakirja Pulss uues rubriigis mis tutvustab sportimisvõimalusi käepäraseid tingimusi ja võimalusi arvestades. Rubriik saab teoks Fitness.ee ja ajakirja PULSS koostööna ning hakkab ilmuma alates ajakirja veebruari-märtsi numbrist.

Ott ja Kritina vastavad meeleldi ajakirja veergudel teie küsimustele sportimisest ja õigest toitumisest. Küsimusi saate neile esitada [url=https://www.facebook.com/fitness.ee]Fitness.ee Facebook’I lehel[/url].

Ootame teie aktiivset osavõttu!

Autor: Pulss