5. märts 2015

Egle Eller-Nabi kutsub: Bikini Fitness Workshop toitumise- ja treeningu ABC II osa

Olete väga oodatud meie järgmisele seminarile Bikini Fitness Workshop toitumise- ja treeningu ABC II osale, mis toimub juba 21. Märtsil Arigato spordiklubis algusega kell 10.00.

Sellel korral on fookuses toitumine Bikini Fitnessi spordialast lähtuvalt. Toitumispraktik ning toidulisandite ekspert Indrek Viska loeng „Võistleva sportlase toitumine Fitnessi spordialade näitel“ annab vastuse küsimustele nagu:
* Kui palju peaks alla võtma lavavormiks?
* Kuidas võistlusdieeti planeerida?
* Kas ja mille poolest erineb võistlusdieet tavadieedist?
* Milliseid erinevaid lähenemisviise kasutatakse ning mis on nende plussid ja miinused?
* Milline võiks välja näha võistluseelne- ja aegne toitumine ning toidulisandid?
* Kuidas väljuda võistlusdieedist ning toituda võistlusjärgsel perioodil?
* Samuti mõõdame kõikide osavõtjate baasainevahetuse, mille põhjal hiljem õpetame Teid oma toitumist analüüsima ning dieeti planeerima.[pilt=11714]

Intensiivse HIIT treeningu viib seekord läbi rahvusvaheline treener-koolitaja Silja Siller- kes on treeninud professionaalseid sportlasi, koolitanud ärijuhte ja meeskondi, juhendanud lapsi ja eakaid nii Euroopas kui Põhja- Ameerikas –on Siljal oskus igas olukorras ning erinevatele vajadustele pakkuda sobiv treening ja õpetus ning toetada kõiki, kellel on soov areneda.

HIIT (High Intensity Interval Training) on kõrge intensiivsusega treening, mis on intervallipõhiselt üles ehitatud, vaheldumisi sooritatakse väljakutsuvaid, intensiivseid harjutusi ning kergemaid nn “vaheharjutusi”. Tunni eesmärk on lühikese aja jooksul anda maksimaalne pingutus, treenida, pealmiselt keharaskusega, vastupidavust ja lihasjõudu. HIIT treening kiirendab treenija ainevahetust ning seeläbi on suurepärane vahend rasvapõletuse soodustamiseks!

Kavas on ka Bikini Pro Egle Eller-Nabi juhendamisel teoreetiline ning praktiline poseerimistund. Mille käigus võetakse läbi Bikini poosid ja T-walk. Poseerimismasterclassi lõpus võtame soovijate poseerimise videosse, mida pärast analüüsime. Viimane on rangelt vabatahtlik!

Hind registreerudes kuni 10. märtsini on 35 eurot, alates 11. märtsist- 21. märtsini 45 eurot ja kohapeal 50 eurot.[pilt=11715]

Registreerumine ja lisainfo [mail=bikiniestonia@gmail.com]bikiniestonia@gmail.com[/mail], +372 53933394.

Workshop toimub koostöös Eesti Kulturismi ja Fitness Liiduga ja annab treeneritele kutse säilitamiseks 7 täiendkoolituse tundi.

Meie toetajad:

Muscle&Fitness Hers, Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit, Mybody.ee, Fitness.ee, Arigato spordiklubi.

[url=https://www.facebook.com/events/887828024594776/]Liitu ka Facebookis[/url]

Autor: Egle Eller-Nabi