14. märts 2015

Kui soovid võistelda välisvõistlustel, tuleb taotleda rahvusvahelist litsentsi. Lisatud ankeet!

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit võttis 29. jaanuaril EKFL üldkogul vastu rahvusvahelise litsentsi kehtestamise otsuse, millest tulenevalt tuleb kõigil, kes soovivad võistelda välisriigis kulturismi ja fitnessvõistlustel, taotleda endale rahvusvaheline litsents!

Rahvusvaheline EKFLi litsents kehtib ühe kalendriaasta.

Rahvusvaheline litsentsitasu kalendriaasta kohta:
a) aastas 50€
b) A-koondisele* ja juunioridele 25€ aastas.
c) noortele ja A-koondise* juunioridele 0€ aastas.

* A-koondisesse kuulub sportlane, kes on kahel (2) viimasel hooajal tulnud tiitlivõistlustel (so EM ja MM) finaali. 2015 aastal kuuluvad A-koondisesse sportlased, kes on alates aastast 2013 tulnud finaalikohale.

[url=http://www.ifbb.ee/downloadable/ekfl_rahvusvahelise_voistleja_litsents.pdf]Rahvusvahelise litsentsi taotlemise ankeet kättesaadav ka veebis[/url]

[attachment=342]Lae alla EKFL rahvusvahelise litsentsi taotlemise ankeet siin,[/attachment] ja saada see e-mailile [mail=info@ifbb.ee]info@ifbb.ee[/mail] või toimeta see Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu kontorisse aadressile Telliskivi 51, Tallinn, 10611 Eesti.

Täiendavatele küsimustele vastab EKFL e-maili teel [mail=info@ifbb.ee]info@ifbb.ee[/mail]

Vaata ka:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/6383/oluline-muudatused-ekfl-reeglistikus]Muudatused EKFL reeglistikus 2015. aasta algusest[/url]
[url=http://www.fitness.ee/syndmused/4/2015/01]Võistluste kalender 2015[/url]

Autor: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit