25. märts 2015

Fitness Hers ajakirja Kevad 2015 number on ilmunud! Rasvapõletuse erinumber!

Kahe kuuga rannavormi: tõhusalt ja tervislikult! Tõelise kehamuutuse võid teha läbi vaid 8 nädalaga – sulata liigne rasv ja treeni keha trimmi!

Kevadnumbris leiad toimivaid treening- ja toitumiskavasid, mille abil kehavormi muutused toimuvad silmnähtavalt, kui soovitusi järjekindlalt järgid.

Lisaks leiad häid nippe kuidas jalad ja tuharad imetlusväärseteks treenida ning kuidas koos treenides võib paremaid tulemusi saada. Kui oled söömasööstudega kimpus, anname nõu kuidas neid vaos hoida ja taltsutada. Lisaks veel: magustoitude retseptid, mis taljele mõju ei avalda. Tutvu lähemalt: [url=http://hers.ee/?p=314]www.hers.ee[/url]

[url=http://pood.muscle-fitness.ee/index.php?route=product/product&product_id=94][pilt=11787][/url]

Ajakiri Fitness Hers ja Egle Eller-Nabi esitlevad: “101 Rasvapõletuse trenni- ja dieedistrateegiat”

Kas oled valmis tõeliseks väljakutseks? Väljakutseks, mis muudab sind ja su keha ning sinu otsustada on kas need tulemused on jäädavad! Maailma juhtiv fitnessi-alane ajakiri Muscle&Fitness Hers, koostöös Egle Eller-Nabiga, kes on professionaalne võistleja bikniifitnessis ja kogemustega treener, valisid selle raamatu koostamisel just need treeningkavad ja toitumise põhimõtted, mis on sulle teejuhiks ja nõustajaks, kui oled keha muutmise väljakutse vastu võtnud.

Kiireid nippe salenemiseks sa meie raamatust ei leia, sest meie plaan on aidata sul saavutada jäädavad tulemused, kui järgid pakutavaid trenni- ja toitumisnõuandeid. Nüüd on sinu otsustada, kas võtad väljakutse vastu!

Tutvu raamatuga “101 Rasvapõletuse trenni- ja dieedistrateegiat”: [url=http://hers.ee/?p=5]www.hers.ee[/url]

Autor: Hers