31. märts 2015

Arctic Sport Club Tallinnas nüüdsest müügil CocoVi tooršokolaadid, Supersnackid ja SuperProtein Snackid

Arctic Sport Club Tallinnas nüüdsest müügil Cocovi tooršokolaadid, Supersnackid ja Super Protein Snackid

Spordiklubis Arctic Sport Club Tallinnas nüüdsest müügil ka apelsini- ja kohvimaitseline tooršokolaad ja Supersnackis ja Super Protein Snackid.

[url=http://fitshop.fitness.ee/otsing/0/search/Superchoco%20/]CocoVi orgaaniline superchoco tooršokolaad[/url] on käsitsi valmistatud maitsev tooršokolaad. Tootmine toimub temperatuuril alla 45 kraadi. Kakaosisaldus on vähemalt 68 %. Tooršokolaadid sobivad veresuhkru tõstmiseks pärast kurnavat treeningut või magusaisu korral söömiseks (soovitatav 15g korraga). CocoVi tooršokolaad sisaldab katehhiine. Need võimsad antioksüdandid aitavad tugevdada südame ja veresoonte seinu ning kaitsta keharakke vabade radikaalide kahjuliku mõju eest. Tooršokolaadi söömine stimuleerib õnnehormoonide ehk endorfiinide teket ning samal ajal muudab sind ka erksamaks ja energilisemaks.

Koostisosad:
Kakaomass*, kakaovõi*, palmisuhkur*, jahvatatud lucuma*, jaanileivapuu*, vanill*, apelsiniõli* (0,1%) (apelsini tooršokolaadis).
* = orgaaniline

[pilt=11805][url=http://fitshop.fitness.ee/cocovi_tervisetooted/0/readmore/1198/]CocoVi Supersnacks batoonid[/url] ei sisalda lisa- ega säilitusaineid ning batoonidesse ei ole lisatud suhkrut. Erinevad värsked maitsed rikastavad päevast menüüd!

[url=http://fitshop.fitness.ee/cocovi_tervisetooted/0/readmore/1206/]CocoVi SuperProtein batoon.[/url] CocoVi tervisetoodete sarja kuuluvad orgaanilised batoonid, mis sobivad suurepäraselt tervislikuks vahepalaks.

Ühes batoonis SuperProtein batoonis sisaldub 10.5g valke, mis on olulised lihaste taastamiseks pärast treeningut.

Batoonid ja tooršokolaadid müügil Arctic Sport Club Tallinnas.

Arctic Sport Club Tallinn asub aadressil Ehitajate tee 114b, Tallinn. Vaata lisaks [url=http://www.arcticsport.ee/]www.arcticsport.ee[/url]

CocoVi tervisetoodete kohta saad pikemalt lugeda siit: [url=http://www.cocovi.ee]www.cocovi.ee[/url]

Autor: Fitshop.ee