22. aprill 2015

Balti Matšil kulturismis ja fitnessis võistleb 16-liikmeline Eesti koondis

25. aprillil võistleb 16-liikmeline Eesti kulturismi- ja fitnessikoondis Šilutés Leedus Balti Matšil. Aladest on esindatud fitness, bodyfitness, bikiini fitness, rannafitness, klassikaline kulturism, juunioride kulturism ja meeste kulturism.

Varasemalt on Balti Matš toimunud 9 korral – kolmel korral 1960. aastate lõpus ning alates 2009. aastast. Peale 2009. aastat on välja selgitatud ka võistkondlik arvestus riikide vahel ning selles võrdluses on võitnud Leedu neljal korral ning Eesti kahel korral.

Eesti koondises teeb oma rahvusvahelise debüütvõistluse sel korral suur osa koondiseliikmetest. Lisaks võistlevad ka tuntud sportlased, eesotsas Ott Kiivikas ja Kristina Koroljak, kes on varasemalt ka Balti Matšil saavutanud esikoha.

Koondise koosseisu kuuluvad:
Fitness: Kristina Koroljak
Bodyfitness Anastsija Zerdetskaja ja Darola Kruusik
Bikiini fitness Regina Krukovskaja ja Cärolin Paas
Rannafitness Sander Kikas ja Anton Kulikov
Juunioride kulturism Meinart Möls, ja Holger Saare,
Klassikaline kulturism Oleg Anissimov, Peep Reinart ja Siim Savisaar
Kulturism Ott Kiivikas ja Ants Varblane
Kohtunikud Eleri Õisma, Jüri Vilo
Sel korral on koondisega võimalik kõikidel huvilistel ka võistlustele kaasa sõita. Selleks väljub reedel, 24. aprillil, kell 9:00 Sparta Spordiklubi parklast buss, mis sõidutab sportlased ja fännid Šilutésesse ning toob tagasi pühapäeva varahommikuks.

Soovijatele lisainfo siit: [url=http://www.fitness.ee/uudis/6470/balti-mat-2015-stardib-fannibuss]http://www.fitness.ee/uudis/6470/balti-mat-2015-stardib-fannibuss[/url]

Reede 24.04. on väljasõit kell 9.00 Sparta Spordiklubi parklast (Fännidel võimalus kaasa sõita, selle kohta leiate lisainfo siit: [url=http://www.fitness.ee/uudis/6470/balti-mat-2015-stardib-fannibuss]http://www.fitness.ee/uudis/6470/balti-mat-2015-stardib-fannibuss[/url] ). Võistlus ise algab laupäeval 25.04. kell 17.00 kohaliku Leedu aja järgi. Tagasi jõuab koondis pühapeäva varahommikul.

Autor: EKFL