23. aprill 2015

Ott Kiivikas asub värskes maailma kulturismireitingus kõrgel 15.kohal!

Äsja ajakirjas “Fitness Style” avaldatud maailma kulturismireitingus asub Eesti esinumber Ott Kiivikas kõrgel 15. kohal! Seejuures peetakse arvestust absoluutkategoorias (punktiarvestuses osalevad kõigi 10 kaalukategooria kulturistid). Punkte annavad maailma tippvõistlused: kontinentide meistrivõistlused, maailmameistrivõistlused, Arnold Classic ja Mr. Olympia amateur võistlused. Kuna ainuüksi maailmameistrivõistlustel osaleb üle 200 sportlase, rääkimata kontinentide meistrivõistlustest, Arnold Classicutest, siis kogu kulturistide arv, kellega võrdlus maailma reitingus käib võib ulatuda üle 1000 sportlase piiri.

Eurooplaste arvestuses on Ott 5.kohal ja oma kaalukateooria -90kg arvestuses lausa 3. kohal maailmas! Tulemused baseeruvad eelmise aasta sportlikel saavutustel.

Käesolev aasta on Oti jaoks samuti hästi alanud, kolmel osalenud turniiril on ta võtnud kolm võitu. Eeloleval nädalavahetusel on tal võimalus oma võiduarvet veelgi suurendada Balti Matšil. Kevadhooaja põhieesmärk on Euroopa meistrivõistlused Hispaanias, Santa Susannas.

Autor: EKFL