30. aprill 2015

Cocovi tervisetooted nüüd saadaval ka Solarise toidupoes!

Nüüdsest on võimalik osta Cocovi tervisetooteid ja superfoode ka Solarise toidupoest!

Cocovi on Soome kõige suurem ja tuntum superfoodide bränd, millel on rohkem kui 70 erinevat toodet. Cocovi pakub puhast, toitainerikast, lisa- ja säilitusainetevaba toitu kõigile kes on huvitatud mitmekesisest tervislikust toitumisest ja võimalustest rikastada üha enam oma menüüd.

Alates 2014. aasta lõpust on Cocovi Fasti tootja ettevõtte Func Foodi tütarfirma ning alates 2015. aastast on Fitshop (OÜ Robocop) Cocovi brändi maaletooja. Koostöös Fasti ja Fitshopiga jõuavad Cocovi tooted nüüd laiemalt aina suurema hulga inimesteni.

Suurem osa Cocovi tervisetoodetest omab Euroopa Liidu poolt tunnustatud mahepõllumajanduse märki, mis annab tarbijale kindluse toidu päritolu kohta. Kõik Cocovi tooted on gluteeni-, laktoosi- ja lisaainetevabad, mistõttu on nad väga sobilikud ka allergikutele, rasedatele ja imetavatele emadele.

Solarise toidupood on kesklinna suurim ning eksklusiivseim toidupood, mis pakub Tallinna südalinnas parima hinna ja kvaliteedi suhtega toidu- ja esmatarbekaupu ning positiivseid emotsioone.
Avatud iga päev 9 – 23

[pilt=11900]

Autor: Fitshop.ee”;i:26;s:11:” Solaris.ee