2. mai 2015

Maailma Bikiini Fitnessi edetabelis TOP10-s 3 eestlast!

Äsja avaldatud 2014. aasta Bikiini Fitnessi maailma amatöörliiga edetabelis on kolm eestlast TOP 10-s. Tabeli koostamisel on arvesse võetud 11 suuremat eelmisel aastal toimunud fitnessivõistlust ning punktide andmisel arvestatakse võistluse suurust ning osavõtjate arvu kategoorias.

Parimal, neljandal kohal, Maailma 2014. aasta Bikiini Fitnessi edetabelis on Kristina Nuut, üheksandal kohal Reet Reimets ning kümnendal, sügishooaja alguses profikaardi võitnud, Egle-Eller Nabi. Tabeli eesotsas platseerumise väärtust tõstab asjaolu, et juba ainuüksi Arnold Classic Europe võistlusel osales 194 Bikiini Fitnessi sportlast.

Maailma edetabelis neljanda koha omaniku Kristina Nuudi edukaimateks võistlusteks 2014. aasta hooajal on Arnold Classic Euorope kuldmedal ning Maailmameistrivõistluste hõbe. 9. kohal platseeruva Reet Reimetsa säravamateks tulemusteks aga Euroopa meistrivõistluste, Maailmakarikavõistluste (World Ladies Cup) ja Balti Matši pronksmedal. Egle Eller-Nabi sai profikaardi sügishooaja algul ja seetõttu jäid olulised punktid amatöörliiga suurvõistlustel saamata. Sellegipoolest on Eglel koht 2014. aasta amatöörliiga edetabeli TOP 10-s.

[pilt=11919]

[pilt=11917]

Autor: Toimetus