20. mai 2015

Suurepärased tulemused Team Fast ja Team Olimp poolt Euroopa meistrivõistlustel kulturismis ja fitnessis

Team Fast esindajatele Raigo ja Rain Kuusnõmmele olid Euroopa meistrivõistlused väga võidukad. Mõlemad vennad saavutasid auväärse teise koha. Raigo võitis hõbemedali kategoorias kulturism -75kg ja Rain oma medali klassikalises kulturismis -168cm.

Suurepärases vormis Kristina Koroljak, Team Fast, saavutas kõige parema tulemuse fitnessis. Kristina võitis kuldmedali naiste fitnessis pikkuskategoorias -163cm ning lisaks võitis neiu ka absoluutselt parima fitness-sportlase tiitli.

Uhketeks pronksmedali võitjateks osutusid Team Fast’i kuuluvad Ott Kiivikas, kes võitis pronksmedali kulturismis kaalukategoorias -85kg ning Reet Reimets, kes saavutas suurepärase kolmanda koha bikiini fitnessis -169cm.

Team Olimp’i kuuluv Oleg Anissimov saavutas meeste fitnessis kadestamisväärse teise koha, võites hõbemedali. Varasemalt on Oleg võitnud Euroopa meistrivõistlustelt ka 2011.aastal hõbemedali ning 2012.aastal kuldmedali.

Klassikalises kulturismis -171cm pääses finaali Peep Reinart, Team Olimp, saavutades lõpptulemuseks 5. koha ning Regina Krukovskaja, Team Olimp, kelle tulemuseks oli 6. koht bikiini fitnessis pikkuskategoorias -160cm.

Autor: Fitness.ee