20. mai 2015

Lõuna-Eesti Vägilane 2015 selgunud!

Juba 13 aastat järjest on maikuus rammumeeste hooaja avavõistlusele Elvasse kogunenud tugevad mehed üle Eesti.

Laupäeval alustas võistlemist 9 tugevat meest, 1 neist pidi paraku katkestama, kuid 8 vaprat võistlesid lõpuni. Lõuna-Eesti Vägilane 2015 on Võrumaa mees Markus Männik teise koha sai Elva mees Gunnar Gimbutas ja kolmanda koha sai Magnus Kõur.
Neljas koht Markko Ratas, viies koht Paul-Eerik Rosenberg, kuues koht Kaido Sirge seitsmes koht Sten Karro ja kaheksas koht Tarmo Ottender.
Katkestas Andrei Šaškov. Tänan kõiki võistlejaid ja abimehi Janek ja Kristjan Kõrgmaad, tänan peakohtunikku Lauri Nämi ja sekretärineiut Janne Aani Ja suurim tänu kõikidele meie sponsoritele, kelle toetuseta seda võistlust korraldada ei saaks!
Täname Elva Linnavalitsus, HJH Veod, Marepleks, FC Elva, Sanlain Grupp OÜ, OÜ Aavik Tekstiil, Sverix AS, Baltyre Eesti AS, Nõo Lihavürst, Liviko, Olerex, Powerman, A´Le Coq, Maxilla , OÜ Dikland , Kommipomm, Lõuna Politsei Spordiklubi, Rannu Seeme, Hellar ja Pojad, Puhja Ettevõtted ja hr. Kalev Orav. Suur tänu ka kõikidele toredatele pealtvaatajatele, kes ei pidanud paljuks võistlejatele kaasa elada ja neid ergutada!
Kohtumiseni aasta pärast kui selgitame, kes saab Lõuna-Eesti Vägilaseks 2016. Olge kohal!

Autor: Fitness.ee