8. juuni 2015

IV Spordiklubide Spartakiaad 2015 võistlusjuhend

Eesmärk: Ühendada EKFL liikmesklubisid ja tõhustada omavahelist koostööd. Tõsta uuesti ellu sõna „Sport” tähendus, selle otsesemas mõttes. Selgitada välja sportlikuim spordiklubi.

Korraldajad: EKFL koostöös Orisaare Spordihoonega

Toimumise aeg ja koht: Laupäev 18.juuli, Saaremaal, Orisaares (spartakiaad toimub Fitcamp laagri osana ühe laagripäeval hea ilmaga Orisaare staadionil, vihma korral toimub võistlus Orissaare Spordihoones). Lisainfo majutuse ja kogu Fitcamp programmi osas leiate [url=http://www.fitness.ee/uudis/5173/ekfl-treeninglaager-fitness5-fitcamp-2015-toimub-13-19-juulil-orissaares ]siit[/url]

Stiilipidu: Spartakiaad – parimale kostüümile eriauhind! Vanakooli sportlased

Ajakava 18 juuli:
11.00 – 12. 00 Kogunemine
13.00 Pidulik avamine ja paraad väljamarsiga ja lipu heiskamine
13.30 – 15.00 Spordialad
15.00 – 16.00 Hilis lõuna
16.00 – 20.00 Spordialad, Autasustamine
20.30 – 22.30 Saun. Ujumine. Söömine. Afterparty rannas Kuntseli juures kai baaris.

Spordialad:
Sangpomm – meeskondlik (mehed 32kg naised hantel 10 kg)
Rahvaste pall (Pushpalliga)
Meeskondlik teatevõistlus – 5 liiget meeskonnas (3 meest 2 naist)
Armlifting (käsivarte jõudu nõudev ala) – meekondlik 5 liiget summeritakse.
Köievedu: 5 vs 5 (3 meest 2 naist)
Rühmvõimlemine – iga klubi valmistab ette oma etteaste. Hinnatakse muusikavalikut, kostüüme, kava ülesehitust, emotsioone, elemente jne. Kava max pikkus 3min ja lõpupoos peab olema pürmiid.

[pilt=12039]

Autasutamine:
Võistlus toimub Ott Kiivikas nimelise rändauhinna „Oti Hantel“ peale. See ligi 40 kilo kaaluv auhind, mille peal on Oti esimene treeninghantel ja mille on valmistanud tuntud sepp Heiko Jelle on peauhind. Eelmisel aastal viis selle enda juurde hoiule Reval – Sport (esimesel aastal võitis TÜ ASK). Sponsorite poolt on välja pandud erinevad ergutusauhinnad alade parimatele.

Orisaare pakkumised:
Ööbimist on võimalik teha Püharisti puhkemajas (öö maksumus, ilma toitlustuseta 15€ per nägu), kui on soov terve päeva pakett osta, koos toitlustamisega 3 toidukorda + toidulisandid, siis EKFL liikmeklubide sportlastele on see 54€ (mitteliikmetele 60€ päev)
Telkimine kohapeal on tasuta!

Kindlasti saata info oma meeskondade kohta ja ära märkida nende saabumise aeg ja ka soovid, kas siis majutuse, toitlustamise osas.

Need kes osalevad terves laagris, neile sisaldub kõik pakutav juba laagripaketi hinnas (nädala maksumus, koos koolituste, toitlustuste, ööbimiste ja võistlustega 300€ EKFL sportlastele, kes on osalenud viimasel 2 aastal võistlustel ,kehtib allahindlus -10% soodushind 270€). Kuna majutuskohtade arv on mõneti piiratud, siis palume oma soovidest teatada võimalikult kiiresti ottkiivikas@gmail.com. Ootan meeskondade nimekirju hiljemalt 30.06.2015

Laager ise annab treeneritele 20 lisakoolitustundi, mis on hädavajalikud treenerikutse säilitamisel. (4 aastaga, peab treener saama 60 lisakoolitustundi).

Lõpuks:
Tõeliselt halva ilma korral toimub spartakiaad Orisaare Spordihoones, seal on kõik vajalik etteantud spordialade läbiviimiseks olemas. (aga meil tuleb hea ilm!)

Lisainfo küsimuste tekkimisel: ottkiivikas@gmail.com (tel. 5048898)

Autor: Fitness.ee